Smile =)

Haha fin bild va? Ja jag är glad och jag tycker att det är roligt att leka med Thilos lego men kolla in mina kläder. Dom ser väldigt skitiga o trasiga ut va, Haha. Alla mina tights ser ut sådär. Jag har bara ett par som är helt =( Men Mamma ska köpa nya åt mig =)

Idag har jag fått en halsduk av Mamma som hon har köpt på Dollarstore. Den är jätte fin och lika som Mammas fast min är lila o hennes är svart =)

Ja annars har jag bara varit på dagis och busat. Idag va det en kompis som kastade en leksak i mitt huvud igen så jag fick ett litet sår. Men de gick bra o han fick säga förlåt till mig =)

Hemma ha vi bakat bullar o sen ha jag varit med Filippa en stund o sen gick jag till Mamma som va hos Sanna som vanligt.

Nu är det dags för sängen =)

<3 Puss Puss <3


Dagis Fotografering

i Torsdags va det dgs för fotografering på dagis så det va uppstigning tidigt för att kamma håret o välja kläder =)
Fotograferingen gick jätte bra jag gjorde inget överdrivet leende som jag annars brukr göra när någon ska knäppa kort på mig =)

Efter dagis åkte vi till Timrå och besiktade bilen. Det va lite spännande att få vara med p något sådant =)
Men tyvärr gick inte bilen igenom riktigt. Men det va bara 2 små fel på den.

Igår va det Fredag o då va vi först på Babysången som vanligt. Jag va med o både dansade o sjöng. Jag o Thilo dansade till alla sångerna =)
Sen gick vi på Ica som vanlligt o jag fick köpa mitt fredagsmys. När vi kom hem gick jag till LillTindra o busade o där va jag tills det va kväll. Då gick jag hem till Sanna där Mamma o Thilo va o busade =)
Morfar va hit o hälsade på lite oxå =)

Idag är det Lördag o va va hemma hela dagen. På eftermiddagen åkte vi på Ica o handlade lite o när vi kom hem gick jag till LillTindra. O idag har både Morfar och Sara varit hit o hälsat på =)

Nu är det lördags mys som gäller för hela slanten =)

Natti Natt

<3 Puss Puss <3

Ny Jacka =)

Ja nu har halva veckan gått och jag har hunnit vara på dagis i 2 dagar och det är verkligen jätte roligt att vara tillbaka där =) Så roligt att få leka med alla kompisar igen =)

Men imorse när vi kom till dagis tyckte Mamma att jag skulle följa med hem igen för på dörren satt det en lapp om löss och vattkoppor. Kopporna brydde sig inte Mamma om men löss ville hon inte ha hem.
Men då va jag tvungen att säga åt Mamma så jag sa:
- Men Mamma, Nu har jag faktiskt gått hela vägen hit för att du sa att jag skulle på dagis idag så nu tänker jag inte gå hela vägen hem igen. Det orkar jag faktiskt inte.
Då skrattade Mamma o sa att jag fick stanna om jag lovade att inte kramas med alla kompisar =)

Mamma har jobbat varje dag hittills så det är Bobbas som har hämtat mig på dagis. Igår va jag bara hemam hela dagen tills Mamma kom hem och idag har jag varit hos Cleo tills Mamma kom o hämtade mig för att det va dags att äta o efter det gijag Jag Mamma och Thilo in till Sanna, Enya och Theo o lekte en stund innan det va dags att sova =)

Mamma har varit på Birsta med min jacka idag oxå. Jag fick ju en ny jacka förra vintern o den va så dålig så att alla sömmarna gick upp så Mamma va in o frågade idag om det verkligen skulle vara så o det tyckte dom såklart inte så jag fick en ny jacka av dom =)
Den är inte rosa som den andra men den är jätte fin ändå tycker jag och nu slipper jag frysa =)


Det här är min nya jacka =)

Nu ska jag ta o sova så jag är pigg imorgon. Måste kliva upp tidigare än vanligt eftersom det är fotografering på dagis imorgon. Mamma ska fixa håret på mig o hitta kläder o massa sådant =)

Natti Natt

<3 Puss Puss <3


Helgen =)

I Fredags va Jag, Mamma och Thilo på babysången och det va roligt att få komma dit igen. Det va ju 3  veckor sedan sist.
Men jag va inte med o sjöng idag. Jag ville leka med deras kök och dockor istället medans Mamma va i sångrummet med Thilo =)

Efter sången åkte vi hem o packa ihop det sista o sen in i bilen  o så åkte vi till Mormor =)
Mormor va inte hemma när vi kom dit men hon kom efter en stund =) Tur det så jag hann med att vara lite med Mormor innan det va dags att åka till Faster Hanna =)
Strax före 6 på kvällen hoppade vi in i bilen igen och åkte hem till Hanna, Emil, Wille och Hilma.
Både jag o Wille blev jätte blyga för varandra. Jag stog med Mamma i hallen och Wille låg på köksgolvet o rullde runt. Hilma sprang omkring i gåstolen hon bara.

Efter en liten stund kom även Pappa o Paula dit och då surrade Mamma med han en stund o berättade om mina medeciner o så o sen åkte hon, Bobbas och Thilo tillbaka till Mormor o jag stannade med Pappa =)
PÅ kvälen blev det lek, Mys och massa bus =)
När vi skulle sova blev det lite problem eftersom jag är van att sova själv i egen säng o nu skulle sova med Wille. Jag ligger ju inte still när jag sover så däeför tycker jag inte om att sova med någon annan o sen kunde ju inte Wille sluta prata. Men när jag fick sova själv så gick det bra =)

På lördagen va det dags för dop. Lilla Hilma skulle döpas =) Det va roligt att vara med på hennes dop o det va roligt att träffa alla mina fastrar o Farmor o Farfar och ala andra.
Jag åt massa tårta o massa hallon =)
Jag fick även träffa Mamma en snabbis eftersom dom oxå va på dop. Fast dom va på Carolines lillebror Mattias dop =) När dom skulle åka hem till Mormor igen så kom Mamma o sa hej o gav mig en kram, sen sprang jag in o busade igen =)

Hilmas Dop
(Lånade bilden från Hannas facebook. Hoppas det är okej)

Här ber dom för Hilma =) Pappa är Gudfar och Hilda Gudmor =)

På söndagen va vi till Långsele o lekte i lekparke o så va vi hos Farmor.
Klockan 5 va det dags att åka hem, Då kom en gubbe som heter Kent o hämtade Mig, Pappa o Paula.
Pappa o Paula skulle åka med dom hem till Östersund och jag skulle åka med till Graninge där Mamma o Bobbas stog med bilen o väntade på mig.
När jag hade hoppas över till våran bil så åkte vi hem till Sundsvall =)
Jag sov hela vägen hem o när vi kom hem fick jag en låda Hallon som Mormor skickat med till mig. Med den och en sked i handen satte jag mig i Mammas säng o tittade på barnprogram o mumsade i mig nästan hela lådan med Hallon =) Äter faktiskt hellre sådant än godis ja =)

Ja ni det va min helg det och den har varit tok bra =)

<3 Puss Puss <3


Veckan som varit

Mamma hade ju bestämt att jag skulle vara hemma o vila hela veckan o det ha jag varit.
Jag ha fått lekt lite med Cleo o Verna men inget dagis och jag har inte fått vara ute o busa något.

Man jag har haft en bra vecka hemma. Lekt massa på rummet och tittat mycke på barnprogram o myst med Mamma =)

Medecinen har gått jätte bra att ta. Har busat lite med Mamma varje gång o sagt att hon måste tvinga i  mig den precis som första gången jag skulle ta den men när jag ha lagt mig ner så gapa jag bara utan att protestera, Haha

Jag är jätte pigg o mår jätte bra faktiskt. Förutom att jag är lite extra gnällig om något inte går som jag vill.

Men det blir bättre =)

<3 Puss Puss <3

Sjukhuset fortsättning

Börjar med lite bilder från tiden på Sjukhuset. Dom första bilderna har Mamma tagit med Mobilen så dom är kanske inte i så bra kvalite =(


Här har vi precis fått komma in i ett undersökningsrum på akuten. Jag är inte alls så pigg =(


Här har en sköterska satt plåster på mig med bedövningssalva under så att det inte ska göra ont på mig när dom ska sätta en slang i min arm.


Detta är första kvällen på sjukhuset. Vi har precis varit o satt dit "Tanklocket" i min arm. Det gillade jag inte alls men jag va så slut så jag orkade inte protestera så mycke.


Morfar, Sara och Oliver kom och hälsade på den andra kvällen på sjukhuset och då fick jag en dator av dom =)


Detta är den 3 kvällen. Vi har haft Permis så jag har varit hem o hämtat lite pussel och barbie dockor =)

Ser lite piggare ut va?


Ja här bodde jag o Mamma =)


Tittar på film o ska sova =)


Datorn jag fick av Morfar, Sara och Oliver


Det här hittade jag i brevlådan när vi va hem på Permis. Mormor o Mats hade skickat det till mig =)


När vi kom hem från sjukhuset fick Mamma något att göra. Det såg ju nämligen ut såhär på mitt rum eftersom jag har vägrat städa o Mamma har vägrat göra det åt mig. Men nu kännde hon sig tvungen till det eftersom jag är sjuk o inte ska anstränga mig för mycke. Men jag hjälpte till lite grann iallafall =)


O så här fint blev det när Mamma va klar =)


Jag har haft en super jobbig vecka o har verkligen varit jätte sjuk som ni säkert ha förstått. Inte alls roligt. 41,6 i feber som mest och sänkan ha lega på 180 o jag har kräkts, haft jätte ont i magen o ryggen, o jag har fått göra jätte mycke saker som har varit jobbiga. Som att sätta ett "tanklock" i armen, gjort ultraljud för att titta på njurarna, Fått medecin insprutad i armen, dom har tagit blodprover ur armen o massa sådant som jag tyckt varit jobbiga.
Men på slutet när dom kom o skulle ha blod eller ge medecin så sa jag bara de gå bra o så sträckte jag fram armen =)
När vi skulle hem därimot o dom skulle ta bart "tanklocket" tyckte jag det blev läskigt igen =( Men det gick bra det med o jag fick ett plåster med en bild på =)

Trots allt jobbigt så ha jag ändå tyckt att det har varit roligt på sjukhuset, dom hade jätte mycke filmer o leksaker o ett lekterapirum som jag tyckte va jätte roligt o så har jag ju haft min Mamma helt för mig själv o vi har lekt, Tittat på film, ritat o massa annat o det har nog varit det bästa =)
När jag va på sjukhuset ville jag åka hem men när vi va hemma på permis så tjatade jag om att få åka tillbaka. Haha =)

Men nu är vi hemma o ska vara hemma =) Jag ska vara hemma från dagis hela nästa vecka har Mamma bestämt så att jag verkligen får vila upp mig. o så ska jag äta medecin fram till o med den 15 oktober.

Medecinen va inte alls god så Mamma fick tvinga i mig den eftersom det är jätte viktigt att jag äter den.

Igår sov jag hela eftermiddagen i Mammas säng o sen va jag bara upp o åt lite och sen gick jag o la mig igen o sen klev jag upp halv 9 idag =)

Idag har jag lekt mycke på mitt rum o jag har städat efter mig hela tiden =)

Men nu är de dags att sova. Är tröttis =)

Natti Natt

<3 Puss Puss <3

Sjukhuset =(

Ja ni jag va ju till doktorn i Måndags o fick medecin.
Men på kvällen blev jag ju sämre och på natten va det inte alls roligt när jag fick 41,2 i feber =(
Jag vaknade o hade ont så fort alvedonen slutade verka. Så då fick jag mer.
På morgonen vaknade jag av att jag kräktes i sängen o det va inte alls nå roligt =(

Mamma ringde till alla ställen hon kunde komma på för att få tag i en doktor o det slutade med att vi först fick en tid på Vårdcentralen klockan 14,45. Lite sent det tyckte Mamma men det fanns ingen annan tid så hon bäddade ner mig i hennes säng o där fick jag ligga tills det va dags att åka. Men precis innan vi skulle åka så kräktes jag i Mammas säng oxå =(

När vi kom till Vårdcentralen fick vi träffa samma doktor som dagen innan o han klämde på min mage o knackade lite på min rygg o eftersom jag hade ont på höger sida magen och bakåt ryggen så skrev han en akutremiss så att vi fick åka på akuten.

När vi kom till akuten va det jätte mycke folk där o alla satt o klagade på att det tog sån tid så Mamma trodde aldrig vi skulle få komma in men det gick faktiskt jätte fort som tur va eftersom jag hade det så jobbigt att jag bara satt o grinade.

Vi fick komma in på ett rum där vi först fick träffa 2 killar som ställde en massa frågor och så ville dom först att jag skulle stoppa fingret i en grej med en konstig lampa men det vägrade jag trots att Mamma visade att det inte va farligt.
Sen ville dom kolla om jag hade feber i örat o det ville jag inte heller men när Mamma fick göra de så gick det bra. 39 Grader hade jag då. Men då satt nog alvedonen i fortfarande. 
Jag fick även lämna ett kissprov som inte alls såg nå roligt ut tyckte doktorn, Som då oxå beslutade att vi skulle läggas in på barnkliniken.

Vi fick vänta ganska lång stund innan vi fick komma upp på avdelningen men det gick bra att vänta. Jag fick ligga i en säng hela tiden o det va skönt =)

På avdelningen fick jag o Mamma ett eget rum med tv o allt. Super bra =)
Men sen skulle jag få en slang i armen o det ville jag såklart inte så jag blev inte så glad. Men innan dom hade gjort klart allt för att sätta dit slangen så hade jag lugnat ner mig o låg o kramades med Mamma så då gick det super bra =) Jag hade även fått plåster med bedövning på så att det inte skulle gra ont =)


Men natten här på sjukhuset har varit jätte jobbig för mig. Jag har haft JÄTTE hög feber (41,6) o jag har kräkts och yrat o pratat konstigt med Mamma o massa tok.

Men nu under dagen ha jag mått halv bra iallafall. Lite piggare eftersom febern håller sig nere med hjälp av alvedon. Jag o Mamma har målat i min målarbok o tittat på barnprogram o så kom Bobbas o Thilo hit o hälsade på lite så då lekte jag lite med Thilo i lekrummet oxå =)

Jag har fått i mig lite mat idag med =) En korv skiva och en halv potatis. o så ha jag druckit lite vatten och festis. Fruosten kräktes jag bara upp men lunchen ha jag nu fått behålla =) Så kanske att jag slipper att dom sätter dropp på mig.
Jag hoppas det iallafall, Skulle bara va jobbigt att ha en slang i armen oxå.

När Morfar o Sara slutar jobba så ska dom komma till mig o hälsa på =)

Men nu ska jag nog vila lite o mysa med Mamma.

<3 Puss puss <3


Aj aj aj det gör sååå ONT =(

Ja usch va ont jag har haft idag, inte alls nå roligt.

Det började lite smått i lördags att jag klagade på att det sved lite när jag kissade men inget allvarligt.
Sen va vi ju på Birsta hela långa dahen med Mormor o det gick ju bra.
På söndagen blev det värre, ja till o med grina när jag kissade så mamma ringde till doktorn men dom tyckte att vi skulle vänta till måndag o ringa vårdcentralen då istället. Jag skulle bara se till att dricka mycke o kissa mycke.
Men på Måndag va det inte så bra så Mamma ringde vårdcentralen o fick en tid 1 timme senare. blev lite bråttomt för att hinna med bussen som dessutom går från alnöbron.
Jag hade fått kissa i en burk hemma på morgonen som Mamma hade med sig till doktorn. Dom tog prover på det och konstaterade att jag hade blåsskatarr =(
Jag va super duktig hos doktorn. Mamma som brukar få slåss med mig för att få in mig till doktorn va alldeles chockad när jag bara stegade in o svarade på frågor o sen la mig på britsen för att doktorn skulle klämma på min mage o knacka på min rygg.
Efter besöket hos doktorn gick vi på bageriet där jag fick välja precis vad jag ville o jag valde en rund franska med ost i, Haha =)

Påvägen hem hade jag det super jobbigt. Jag hade jätte ont o grinade nästan hela vägen hem =( När jag kom hem bäddade Mamma ner mig i sängen o slog på en film till mig. Sen åkte hon med Sanna o Emmi på Ica en snabbis o när hon kom tillbaka kom hon in till mig och jag hade då jätte ont o så hade jag 40,5 i feber.
Jag har inte haft någpn feber alls tidigare konstigt nog. Men Mamma tror att det kan ha varit promenaderna till o från bussen som gjort att jag fick feber.
Men efter lite alvedon blev jag piggare o åt en massa pannkaka som jag hade bestämt att vi skulle äta o sen lekte jag även en stund med Morbror Fredrik.

Sen ha jag tittat på barnprogram o spelat tv-spel tills det va dags att krypa ner i sängen o sova.
Ja jag fick ju äta medicin först såklart =)

Natti Natt

<3 Puss Puss <3

Birsta =)

Idag är det Lördagen den 1 Oktober 2011

Jag, Mamma och Thio har varit på Birsta hela dagen med Mormor o Mattias =)
När vi kom dit fick jag en ppeng av Mamma o så fick jag en av Mormor så då hade jag 200kr o jag fick köpa precis vad jag ville fr dom =)

Så när Mormor va o klippte sig gick Jag, Mamma och Mattias på Lekplaneten o kikade.


Detta köpte jag på lekplaneten och sen gick jag på JamJam o köpte lite gotta för pengarna som blev över =)


Jag har även fått nya gummistövlar av MormorOch så har jag fått 2st mössor som jag hittade på Bikbok. Jag tyckte dom va så cool så jag fick dom =)
Hittade ingen bild på dom o Mamma orkar inte knäppa kort på dom just nu =(

Jag ha även fått äta på donken o så ha jag fått lekt i leklandet på Ikea medans dom andra gick in o handlade. Så igentligen ha jag haft en bra dag på Birsta men det va lite jobbigt o tråkigt ibland, Haha

Hemma ha jag varit ute o lekt lite o sen ha jag badat o sen sängen med lite lördagsgotta o film =)

Natti natt

<3 Puss Puss <3

RSS 2.0