Tandläkaren, Bio och Saga =)

Ja nu ha jag  varit till tandläkaren igen o det gick jätte bra även denna gång =)
Fast när dom berättade o visade vad dom skulle göra och använda nästa gång jag ska dit då blev jag lite tjurig.
Jag vill inte bedöva och jag vil inte borra så är det bara!
Men men, vi ska dit nästa osdag iallafall, få se om jag tänker tilllåta att dom borrar i ina tänder.


Haha. Mamma knäppte kort på mig med telefonen =)

Efter tandläkaren fick jag åka med mamma på jobbet igen =) Lite långtråkigt va det denna gång eftersom det va en hel timme lägre, men lite tårta o något att göra gjorde det ite roligare =)I Söndags va jag, Mamma och Sara på bio =) Vi såg på Happy Feet 2 o den va jätte bra.  O extra kul va det ju att Jessica o Rasmus satt där när vi kom dit, dom skulle se samma film som oss plus att dom till o med skulle sitta på samma rad som oss =)


Idag är det Tisdag och den dagen ha jag väntat länge på =) Dagen då jag fick följa med Saga hem från dagis =)
Sagas Mamma hämtade oss klockan 14 o sen ha vi busat, fikat o ätit glass ända fram till klockan 18 då Mamma kom o hämtade mig. Oj vad roligt jag ha haft. Vi har tjatat länge om detta o ÄNTLIGEN så blev det av =)


Nu är det dags för sängen så jag orkar kliva upp o gå på dagis o busa med Saga imorgon =)

<3 Puss Puss <3

Natti Natt =)

Tandläkaren

Igår va jag till tandläkaren för första gången i mitt liv. Ja jag vet jag borde ha varit där tidigare men i och med att vi flyttade till Sundsvall så ha det blivit någon miss o jag kom ur systemet på något vis. Kan bli lite tokigt ibland o Mamma har inte riktigt tänkt på det så därför ha det inte blivit av.

Men nu ha det blivit gjort o det för att jag har haft ont i en tand den senaste tiden, så Mamma ringde in i torsdags men då fanns det inga tider så vi fick komma dit igår (Fredag) istället.

Mamma pratade mycket om tandläkaren innan vi skulle dit o hon förklarade hur dom skulle göra o att jag måste vara snäll o gapa o massa sådant. Mamma trodde jag skulle bli som när jag skulle gå till frisören o klippa mig. Då jag slängde mig på golvet o skrek hysteriskt ända tills Mamma gav upp och bar ut mig under armen.

Men vet ni vad?!  När tandsköterskan kom ut o hämtade oss i väntrummet så studsade jag iväg o in i rummet hon sa åt mig att gå till o där hoppade jag upp i stolen innan någon ens hade sagt något o sen gjorde jag precis som dom sa utom i ett fall. O det va när tandläkaren skrapade i mina tänder, Då ville hon att jag skulle säga till direkt när det gjorde ont men det gjorde jag inte. Jag låg o höll mig tills tårarna började rulla. O så skulle jag ju inte göra. Men men det gick bra o nu är min tand lagad o fin =)

Men jag måste dit igen på måndag för då vill dom göra en undersökning av alla mina tänder eftersom jag ha fått hål i 2 tänder och det är dom som sitter längst in i kinden nere. En på varje sida och tandläkaren tyckte det va konstigt att det bara va dom 2 som va drabbade så hon trodde att det kanske kunde bero på att tänderna uppe har en form som kanske inte passar dom där nere. Så hon ville att vi skulle komma tillbaka o kika på det sen måste jag ju dit igen och laga den andra tanden såklart =)

Efter att vi varit till tandläkaren så tog jag och Mamma en promenad till leksaksaffären där jag köpte hårfärg för pengarna jag fick av Mormor för att jag klippte mig =)


Lila och Silver blev det =) (Super Tack till Mormor)

Eftersom att jag va så duktig hos tandläkaren så fick jag följa med Mamma på jobbet =) Jag älskar att vara där för jag får en massa fika och så får jag hjälpa Mamma att bära disk och plasta in bröd =) Skura o sopa fick jag oxå göra =)

Jo sen måste jag ju berätta vilket superduper bra humör jag har varit på idag =) Jag har varit Mammas lilla solstråla idag. Jag har studsat runt och sagt hej till allt och alla. Det va nästan så att jag sprang ikapp folk o sa hej, Haha. Jag som brukar vara lite små blyg av mig. Men inte idag inte =)

<3 Puss Puss <3

trots eller vad??

Ja det funderar Mamma på, Samtidigt som hon funderar på om det kanske bara är så att jag vill ha uppmärksamhet.
Kanske är det så att jag tycker att jag får för lite av det eftersom Thilo tar så mycke av både Mamma och Bobbas.

HUr som hellst så bråkar jag hela tiden om allt o ingenting. Bara gnäller o skriker o kastar saker omkring mig. Smälla i dörrar är oxå roligt o går det inte första gången så öppnar jag dörren o skriker något mer o sen smäller jag igen den ordentligt.

Jag springer upp o ner ur sängen 47 gånger per kväll bara för att jag vill. Kommer på en massa olika anledningar till att kliva upp. O Mamma håller på att bli tokig på mig.
Sen ha jag ju även kommit på hur man statar en film så när filmen är slut så startar jag helt enkelt en ny. O så får jag ju inte heller göra. Jag får ju bara se på 1 film på kvällen.

En massa hyss o tok hittar jag på.

Kan det kanske bero på för lite uppmärksamhet?!Annars så är allt bara bra med mig iallafall. Igår va jag hemma o lekte hela dagen, spelade en del på mitt nya tv spel o bara va.
Jag fick även ett kort av Mormor o i kortet låg det 100kr som jag fick för att  jag gick med på att klippa mig när Annie va här. Så nu ska jag köpa sprayhårfärg för det får man när man har klippt sig =)
Rosa o lila tro jag att jag ska köpa.

Idag ha jag varit på dagis o sen ha jag lekt med Filippa, Julia och Verna =)

Men nu är jag trött o måste sova

<3 Puss Puss <3

Besök i helgen =)

Ja i helgen ha vi haft besök här av Annie, Emilia och Angelina =) Det har varit super roligt tycker jag.
Jag o Emilia har för det mesta lekt o haft roligt hela helgen.
Mesta tiden ha vi tillbringat inne på mitt rum o vi ha nog hunnit leka med precis alla mina leksaker.

Visst ha vi bråkat lite oxå men inte så mycke faktiskt. Dom värsta bråken ha varit när vi skulle sova på nätterna.
Sista natten blev vi vaken till kvart i 2 på natten innan vi gav upp o slockade. Så idag ha jag varit lite trött faktiskt.

Nu ska ni få lite bilder så ska ni få se va duktig jag har varit. Mamma ha väntat länge på att jag ska gå med på det.
Det är bra lyxigt o roligt att gå till frisören ändå =)O Kolla va snygg jag blev då =)Jag satt still o va snäll o glad hela tiden o Mamma blev så glad över att jag ÄNTLIGEN gick med på att klippa mig. Det behövdes verkligen.

'
En Massa hår klippte Annie bort =)


Sen måste jag ju visa vad jag fick i Fredags när Morfar, Sara o Oliver kom o hälsade på =) Sara hade varit på Stadium rean hon =)


En fleece jascka =)


Och en täckväst som man kan vända på beroende på om man vill ha den vit eller Rosa =)

Tack så mycke för dom =)


Jag har haft en kanon helg i helgen o är nu helt slut så nu ska jag ta o sova.
Natti Natt

<3 Puss Puss <3

Helgen som va =)

Ja jag har ju lite fullt upp jag så jag blir inge bättre på det här med att blogga =(

Men nu ska jag berätta vad jag gjorde förra helgen iallafall =)

Från Fredag till Lördag så sov jag hemma hos Cleo och det gick superbra o va jätte roligt. Jag vill sova där hela tiden nu, Men det får jag ju inte för Mamma =(

På Lördagen åkte vi ut till Morfar, Sara och Oliver.
Där fick jag ett par skidor som jag provade åka på o de va spännande efter det åkte jag o Sara kälke och madrass nerför backen o de va roligt vill jag lova =) Oliver va oxå med =)
Lite Mys med Sara blev det oxå =)O lite lek med Morfar =)


O självklart ett bubbelbad med Thilo =)


På Söndagen kom Sara hit o färgade håret på Mamma o jag lekte med Cleo =)


nu i veckan ha jag varit på dagis på dagarna och med Cleo på eftermiddagarna =)


<3 Puss Puss <3

Julen 2011

Gör ett nytt fösök på ett Jul inlägg. Mamma har suttit o fixat med bilderna i flera timmar men det blev inte alls nå bra så hon fick göra om igen.

Eftersom det va ett tag sedan det va Jul så få ni mest bilder.

Vi tar det från början,

Torsdagen den 22 December fyllde Mamma år så då hade vi kalas för alla på Morfars sida. Åt massa kakor o Tårta o Mamma fick paket =)

Fredagen den 23 December Åkte vi till Mormor och Mats, där firade vi först Mamma och Mormor eftersom dom fyllde år båda 2 den 22 =) Moster Sandra och Henke kom oxå dt o firade med oss o så sov dom över =)

Lördagen den 24 December, Självaste Julafton startade vi med Gröt frukost tillsammans med Sandra och Henke innan dom skulle åka vidare för att fira julen på annat håll. Fast den startade ju först med att jag fick paket i julstrumpan såklart =) En Hello Kitty film o kläder fick jag där =)Filmen hade jag visst ingen bild på men de va Kitty som fira Jul iallafall =)

Spenderade stor del av dagen med att titta på min nya film =)

Tomten kom på besökl oxå =) Jag fick en Massa fina klappar och Tomten fick en chokladask av mig =)Massa Paket =)Leker med mina och Thilos nya leksaker =)Allt detta fick jag av Mamma, Bobbas och Thilo <3


Det här fick jag av Mormor och Mats <3En Barbie bil av Fredde o Mattias <3Från Gammel Mormor och Lars <3


Detta köpte jag för min del av pressentkortet =)


Den här söta lilla katten fick jag av Moster Sandra o Henke <3 Den kan gå och låta =)
Ja vi hade en kanon bra Julafton och jag fick så mycke bra o roliga saker.
O så fick jag en massa god Mat o Massa godis.Den  25 December, Juldagen klev vi upp och gjorde oss klar o sen åkte vi till Långsele. Jag skulle fira jul med Pappa, Farmor, Farfar, Mina Fastrar och Kusiner =)

Det va jätte roligt att få vara med dom en dag. Synd att jag inte får vara det så ofta.

Här är ella klappar jag fick av dom =)


Det här fick jag av Pappa <3


Det här fick jag av Farmor och Farfar <3

Medans jag va med Pappa så va Mamma, Bobbas och Thilo hos Bobbas syster o därifrån hade dom med sig mer paket till mig =)


Halva det här pressentkortet fick jag <3


Det här köpte jag för dom pengarna <3


Den här hade Bobbas Mamma lämnat där till mig =)

Den 26 December tog vi o åkte hem till Sundsvall igen. Men först va vi tvungen att ge oss ut o röja bort ett stort träd som rasat över gården hemma hos Mormor. Det va nämligen STORM hela natten, men som tur va så va det bara ett träd som hamnat ivägen för oss =)
Bilen är fullpackad från golv till tak =)


Den 27 december va vi hem till Morfar, Sara och Oliver o firade Jul med dom =)
Tyvärr så glömde Mamma kameran hemma så jag ha inga bilder därifrån =(

Men bilder på klapparna finns det såklart.


Det här fick jag av Morfar och Sara <3

Ja sådär då hoppas och tror jag att jag har fått med allt o Alla. Annars få ni säga till.

TACK ALLA FÖR EN HELT UNDERBART BRA JUL <3<3<3<3<3

<3 Puss Puss <3RSS 2.0