Veckan, Bebis och Mormor =)

Fredagen den 16 September
Då va vi på Babysång o sjöng lekte och fikade. Jag ve med o sjöng idag, Fast bara så länge vi satt på golvet. När dom ställer sig upp o ska dansa i ring o grejja då vill jag inte vara med mer. Då vill jag bara titta på.
Efter sången gick vi på Ica som vanligt o handlade fredagsmys.
Sen va de lek med kompisar o mys resten av dagen o kvällen =)

Lördagen den 17 September
Jobbade Mamma på mittuniversitetet hela förmiddagen så jag o Thilo va hemma med Bobbas =)

På kvällen kom Morbror Mattias hit o hälsa på oss =) Han hade varit i stan o på Birsta o handlat en massa kläder o sånt =)

Sen måste jag ju berätta att Sanna o Fredrik ha fått en bebis. En liten Theo =)

(Tjuva bilden från Theos Moster Emmie )


Onsdagen den 21 September
Efter dagis idag så gick vi över till Sanna o Fredrik o bjöd på fika som Mamma hade bakat. Så då fick jag även titta på lilla Teo o jag gillar bebisar jag, Haha =)
Men jag lekte mest med Thilo o Enya o fikade kakor =)

Torsdagen den 22 September

Ja den dagen va det Stinas dag. Hon fyllde nämligen år då så efter dagis, lek o middag åkte vi till Stina o gratulerade henne och fikade. Jag fick även vara med på Stinas rum o leka o grejja. Det va jätte roligt där =)

Fredagen den 23 September

Blev ingen babysång, Mamma kännde sig inge pigg o ville inte åka dit o smitta ner alla bebisar. Men det gjorde inte mig så mycke. Vi åkte en sväng på Ica istället o där fick jag köpa en film o ett par termoleggins =)
Sen när Morbror Fredrik slutade jobba kom han hit o hämtade mig för då skulle jag ÄNTLIGEN få åka till min Mormor o Mats o få vara med dom hela helgen =)
Jag o Fredrik lyssnade på musik o sjöng som vanligt hela vägen. Så himla roligt att få åka med han.

Lördagen den 24 September
Va jag o Mormor till Slakthuset o styckade en älg åt Britt o Gunn. Eftersom jag ville vara med så fick jag det, men jag fick såklart inte hålla i nån kniv. Men det bästa där va nog att jag fick fika o en Kitty tidning som jag kunde grejja med =)
Sen fick jag även titta på Fredriks älg som han sköt i lördags =)  Tro han skjutit 5 nu va om jag inte minns helt fel.

Söndagen den 25 September
Det där med dagar är jag inte så bra på så jag minns inte vilken dag det va jag hjälpte till med veden. Men de ha jag iallafall gjort. Vi ha staplat all Mormor o Mats ved o så ha vi grejja med stockarna nere vid ån så nu får vi hoppas att dom inte tänker åka därifrån i vinter som dom brukar göra.

Men en sak jag vet att jag ha gjort idag det är att jag har suttit i Fredriks bil o sjungit hela vägen hem till Mamma, Bobbas och Thilo =)

Hemma va jag iväg en sväng o lekte med Cleo men det blev en kort stund för vi började bråka o då gick jag hem o lekte på mitt rum och tittade på en ny film som Mamma köpt åt mig medans jag va hos Mormor. Mamma Mu hade hon köpt, Hon hade fått nån kupong från ica så den va jätte billig =)

Men nu är klockan mycke o det är dags att sova.

TACK MORMOR O MATS FÖR ATT JAG FICK KOMMA O VARA HOS ER I HELGEN. DET HAR JAG LÄNGTAT EFTER <3

Natti Natt

<3 Puss Puss <3
Veckan som varit =)

Jag har varit på dagis varje dag o det har varit extra roligt denna vecka eftersom vi fått nya saker på dagis. Mina fröknar har varit o köpt en massa fina saker till oss. o de gamla köket o de har vi tagit ut så nu kan vi laga mat ute oxå =)

Hemma ha jag som vanligt lekt med alla mina kompisar o haft jätte roligt =)

Mina "olyckor" har minskat ganska mycket, inte helt borta med mycke mindre än tidigare o det tycker Mamma är jätte bra =)

Vi har inte gjort något speciellt igentligen denna vecka. Mamma har haft fullt upp med Thilos rum hon =)

Men jag saknar min mormor ska ni veta. Jag tjatar på Mamma varje dag om att jag saknar henne men Mamma bara säger att vi ska åka dit, men inte nu =(

Nu ska jag busa vidare.

<3 Puss puss <3

Veckan som varit 6-11 September

Ja jag har slarvat lite med skrivandet som ni ser =( Vi har haft fullt upp med en massa annat =)

Jag har varit på dagis hela veckan o busat iallafall =)
I Tisdags fick Mamma komma o hämta mig tidigare för då kastade Emilia en stor kloss i mitt huvud så jag fick en jätte bula med ett litet jack i =( Fröken ville att jag skulle gå hem lite tidigare eftersom hon ville att Mamma skulle titta på såret så vi inte behövde åka på vårdcentralen med det.
Mamma fick först inte titta men när vi kom hem så gjorde hon det iallafall o hon tyckte inta att vi skulle behöva åka med det inte. Ett jätte litet sår va det.
Jag va lite trött efter dagis o smällen i huvudet så jag tittade på film ett tag innan jag gick ut o lekte med mina kompisar =)

I Onsdags va jag på dagis o lekte o idag va det ingen som kastade något på mig inte. Haha
Efter da´gis lekte jag med Cleo ett tag o sen ha jag även busat med Thilo. Det är så roligt att busa med honom eftersom han verkligen tjuter av skratt =) Han tycker att jag är såå rolig =)

I Torsdags va det dagis igen. Sista dagen för denna vecka. O efter dagis lekte jag med mina kompisar som vanligt =)

I Fredags va det äntligen dags för babysången igen. Jag tycker verkligen att det är jätte roligt. Även fast jag inte är med på sången. Jag leker ju med deras jätte fina kök som dom har där.
Efter sången gick vi på Ica o handlade Fredagsmys som vanligt o sen åkte vi hem.

När Bobbas kom hem från jobbet åkte vi in på Birsta o handlade allt som behövs för att göra iordning Thilos rum =)  Efter det lekte jag med Cleo tills det va dags att sova.
Precis när Mamma hämtade mig så kom Bobbas bror Fredrik hit o hälsade på oss =)

Lördagen va jag med mina kompisar hela dagen o kvällen. Mamma bara grejja med Thilos rum.

O Idag är det Söndag o Jag ha lekt med Heyja lite men har för det mesta varit inne o tittat på barnprogram. Vi har varit en sväng på Ica o handlat lite oxå =)

Men nu är det dags att sova. Är jätte trött.

Natti Natt

<3 Puss Puss <35 September

Idag började vi dagen med mys i Mammas säng =) Låg där o tittade på barnprogram tills Mamma hade vaknat till liv ordentligt. Då klev vi upp o gjorde frukost o tittade på lite mera barnprogram fast i soffan då såklart =)

Sen ha jag pysslat o grejja lite på mitt rum o så ha jag städat rummet =)
Efter det gick vi in till Sanna, Fredrik o Enya o där ha jag lekt med Enya o Thilo o Mamma bakade paj som vi sedan fikade =)

Sen ha jag lekt med Cleo o Verna. Det va ganska kul tills Cleo blev arg o puttade mig o sedan så sparka hon mig. Men det glömde jag ganska fort o så gick jag ut o lekte igen.
Precis innan middagen försökte dumma Sebb klippa mig i ryggen med en sax o Verna höll på att bli utan hår =( Som tur va så gick det bra med oss=)  Man Mamma blev jätte arg.
Sebbs Mamma kom hem till oss o bad om ursäkt för vad Sebb hade gjort o sen fick jag följa med hem till dom o där fick Sebb säga förlåt till mig.

Efter det fick jag ta med mig Cleo o Verna in på mitt rum. Vi lekte doktor tills det va dags för Thilo att sova, då gick vi till Cleo o lekte tills jag va trött o ville hem o sova.

Så nu ska jag sova.

Natti Natt

<3 Puss Puss <32-4 September

I Fredags när Bobbas kom hem från jobbet åkte jag o Mamma på Ica o handlade lite fredagsmys =)
Jag fick åka ensam med Mamma för att jag skulle få lite egentid med henne. Mamma tror att jag behöver det =)
Vi handlade go mat o lite godis o chips.
O så träffade vi Fredde där så jag fick kramas med han innan han skulle åka till Mormor i Graninge o ska vara borta en hel vecka =( Han ska ut i skogen o jaga han.

I Lördags va jag med Cleo hela dagen tro jag. P åkvällen hade vi iallafall pyjamas party hemma hos dom o det va roligt ända tills vi hade dansat så mycke att jag hade ont i magen o gick hem =)

Idag är det Söndag o jag har pysslat o lekt lite inne o så ha jag varit lite med Cleo o sen åkte vi till Morfar, Sara och Oliver o åt middag med dom o Monica =)
Jag gick ner till Inez o lekte lite med henne oxå. Roligt att det finns en kompis hos Morfar oxå =)


Här sitter jag o bakar med min deg =) Bakade så jag blev varm o va tvungen att klä av mig, Hahaha =)


Nu är det dags att sova så jag tar o kryper ner i sängen o tittar på film.
Natti Natt

<3 Puss Puss <3


27 Augusti - 1 September

Den 27 Augusti va jag fortfarande kavr hos Pappa o Paula =) Vi va på Djungelhuset o busade

Den 28 Augusti Åkte jag hem till Mamma , Bobbas och Thilo igen =) Tåg resan gick bra som vanligt. Jag ha även fått tillbaka de där konstiga på tungan som jag hade en gång för länge sedan.


Idag den 1 September tog Mamma upp det på Bvc o Gitte säger att det är ett virus som går nu o dessutom så är de borta nu =)

Den 29 Augusti Idag ha jag fått en sekretär av Mamma =) Hon ha slipat o målat på den hela helgen när jag har varit borta. Jag ska ha den som pysselhörna o den är helt perfekt för det. Nu ha jag alla saker på ett ställe o allt är sorterat i alla lådor. Så himla bra. Fick även lite nya pennor =)


Slipning pågår =)
Dags för målning =)


Så här fin blev den =)

Den 30 Augusti ha hon även fixat lite i min Garderob. Mamma har ideer hon, Haha


Innan


Efter =)

31 Augusti gjorde jag illa min näsa riktigt ordentligt. Det gjorde jätte ont o jag ser inte klock ut =(


Aj aj säger jag bara =(

Den 1 September Idag har Mamma, Jag o Thilo varit på Bvc. Thilo skulle på 10 Månaders kontroll o jag fick leka i väntrummet vilket jag tycker är jätte roligt =) Efter besöket gick vi på Kiosken o köpte glass =)


Såhär ser jag ut idag, Men jag har inte lika ont iallafall.

Annars så ha jag lekt med Cleo hela veckan o så ha jag såklart varit på dagis =)


Här kommer lite halv dåliga bilder som Mamma hittade i sin mobil nu =)


Gungar med Thilo utanför Ica Maxi =)


Här ska jag åka tåg för första gången. Till Pappa ska jag =)


Haha Mamma skulle knäppa kort på mig inne i tåget oxå. Gick ju jätte bra det =)


Nu är det dags att sova faktiskt. Så God Natt på er

<3 Puss Puss <3


RSS 2.0