Hela veckan o helgen har gått

Jag va hemma från dagis Måndag, Tisdag och Onsdag denna vecka. Mamma o Bobbas har varit sjuka o jag har varit halvdålig, inte riktigt sjuk men inte riktigt pigg heller.

Jag har busat med Alex o lill Tindra hela veckan o helgen. Vi har haft jätte roligt =) Jag verkligen älskar att leka med dom. O Så vill jag äta hos dom varje dag. Fast Mamma börjar tycka att det blir för mycke. Hon vill ju att jag ska vara hemma något oxå. Men det är ju såååå mycke roligare att vara hos en kompis.

I Lördags kom Morfar, Sara o Oliver hit o bjöd på mat o umgicks med oss ett tag, Fast jag hade som vanligt inte så mycke tid över för dom. Jag ville ju vara med Alex ju.

Idag är det Måndag o jag är på dagis. Snart kommer Alex upp på dagis oxå. Han börjar klockan 9 han o jag börjar 8.

Imorgon vill jag vara hemma med Mamma. Får se vad hon säger om det. Hon är ju ändå ledig.

Nu ska jag busa vidare med mina kompisar.

<3 Puss Puss <3

Måndag idag

Idag ha jag varit hemma från dagis med Bobbas o Mamma. Bobbas är sjuk o Mamma tror att jag oxå kkommer bli sjuk. Bobbas tycte att jag skulle vara hemma idag eftersom jag låter som ett tröskverk, haha. Fast jag fick ju välja själv såklart o jag ville vara hemma.

När Mamma kom hem från jobbet åt vi lite frukost o sen bakade vi chokladbollar =) Sen ha vi spelat lite tvspel o efter det ha jag varit med Alex o lill Tindra =)

klockan är nu halv 7 o jag är så trött så jag till o med bett Mamma om att få sova. Inte alls nå pigg jag inte.
Hoppas ja blir piggare snart.

Imorgon är Mamma ledig så vi får se om det blir nå dagis för mig. Men jag tror det. Vill ju leka med kompisarna.

Nu ska jag sova.

<3 Puss Puss <3

Vintern är tillbaka =(

Det snöar ute =( Det tycer vi inte om här hemma. JAg vill ju ha sommar så att jag kan bada i min pool ute. Men idag är det vitt på marken .

Snöstorm

I veckan har jag varit på dagis o busat hela dagarna o sen när jag kommit hem ha jag busat med Alex =) Vi har jätte roligt tillsammans fast vi är aldrig överenns om vart vi ska vara. Jag vill vara hos Alex men han vill vara hos mig. Haha.

Fast igår va det inge roligt att vara på mitt rum. Jag hade hela golvet fullt med myror. Men Mamma dammsög upp dom o sprang ut o slängde bort dom. Haha. Sen ställde Bobbas dit 2 st myrdosor så att dom inte ska komma tillbaka. Det är bläääää med myror.

Men ännu mera blääää med snö.

Nu ska jag ta o leka lite med min Sand, Ska göra hästar till Mamma =)

<3 Puss Puss <3

Våren är här =)

I helgen som va så va vi hos Moppa hela lördagen. Det va super mysigt och jag fick äntligen ta fram min cykel =)
Det har jag längtat efter.

Första turen på Cyeln 2010

Söndag o Måndag ha jag varit med Alexander o Lill Tindra. Dom är våra "Nya" grannar. Vi har fr det mesta varit ute o busat i det fina vår vädret =)

Jag o WhildaAlexander

Sen ha de såklart varit dagis som vanligt o igår hämtade Mamma mig kl 13 o då åkte vi ut på Birsta där jag ha fått busat med Emilia hela dagen =) Ja tro vi kom hem kring halv 7 på kvällen.
Men jag handlade jätte mycke fint på H&M för mitt pressentkort som jag fick av GammelMormor.

GammelmormorGammelmormorGammelMormorGammelMormorgammelmormor  Gammelmormor

Idag är det Onsdag o Mamma hämtade mig kl 13 idag oxå. Nu har vi fikat lite o sen ska jag ta o titta på en film. Är lite tröttis.
Alexander är sjuk så det blir nog inge lek med honom inte =( Men imorgon kommer Rasmus hem oxå så då kanske jag kan leka med honom.
I Söndags åt jag o Mamma frukost ute i solen =)

I Söndags åt jag o Mamma frukost ute =)Tillbaka på dagis igen

I Tisdags fick jag vara hemma från dagis med Mamma. Hon ville umgås med mig =) Vi satt o myste i sängen hela långa dagen. ritade o spelade spel gjorde vi.

Onsdag fick jag äntligen gå på dagis igen. Låååång dag blev det eftersom Mamma fick jobba på Bageriet. Då jobbar ju hon till 18 o Bobbas 17.
När Bobbas hämtat mig o vi kommit hem o grejjat en stund ville jag bada. Somnar ju innan Mamma kommer hem annars ju.
Mamma plockade upp mig när hon kom hem o så åt vi middag. Sen va det typ dags för sängen.

Idag är det torsdag o jag har varit på dagis till halv 3 idag. Mamma hämtade mig tidigare så jag skule hinna hem o leka lite innan det va dags att sova igen. hehe.

Men nu är jag så trött så jag ska lägga mig o titta på en film tro ja.

<3 Puss Puss <3

Påsken =)

Jag har haft jätte roligt hos Farmor o Farfar. Jag har busat massor o så ha jag fått jätte fina pressenter av dom. Ska lägga upp bilder senare, Har använt en del av kläderna jag fick så Mamma håller på att tvätta dom.

I Fredags så kom Mamma, Mormor och Emma till Långsele o hämtade mig =) Vi va in på affären o handlade lite innan vi åte till Graninge. Jag o Emma fick varsin Jojjo med Tuggummi i o varsit kinderägg av Mamma =) 
När vi kom fram till Mormor va det dags för grillad korv med bröd. Det va jätte gott.

Bobbas, Mats, Fredrik o Mattias.

Sen har jag lekt med Emma hela helgen o haft det underbart =) I lördags fick jag, Emma och Mattias gå på skattjackt o när vi tagit oss igenom alla ledtrådar så hittade vi en Påskkärring som satt på Mormors altan med Påskägg i knät =) Jag fick ett stort ägg med jätte mycke godis i =)

Jonas är Påskkärring  Jag o mitt Påskägg Jonas är påskkärring

Emma Klär ett påskträdJonas nöjde sig inte med att vara Påskärring han. HahaBobbas firar oxå Påsk
Bobbas o Jonas Påskade till det ordentiligt. Haha

Så här trött va jag av denna vecka. Somnade innan vi kommit ut på vägen. haha
Så här slut va jag efter denna vecka. Somnade innan vi ens lämnat skogsvägen i Graninge. Haha
Frammåt skulle huvudet vara oxå. Mamma fick inte luta det bakåt.

Jag har haft en kanon påsk!!!

Farmor o Farfar =)

Igår kom Farmor, Farfar och Helen till Sundsvall o hämtade mig =) Jag ska vara med dom tills på fredag. Vi ska fira mig o hilda som fyller 18. Pappa kommer oxå vara med såklart.

Roligt att få busa med dom några dagar. På fredag kommer Mamma till Långsele o hämtar mig för då ska vi till Momma =) Ska fira påsken med dom o Jonas, Maria o Emma =)
Det kommer bli to roligt.

Nu ska jag busa vidare.

<3 Puss Puss <3

RSS 2.0