24 - 26 Maj 2010

Jag har varit på dagis alla dagar o Hemma har jag lekt med Alex o Lill Tindra som vanligt.
Vi har inte gjort nå speciellt alls så jag vet inte vad jag ska uppdatera er med.

Men här får ni en bild på söta jag innan dagis i Tisdags =)
21 -23 Maj 2010

I fredags hämtade Mamma mig på dagsi som vanligt o så gick vi hem o fikade lite o sen gick vi ut o lekte med Alex o Lill Tindra =)
Vid halv 3 tiden åkte Mamma på jobbet o jag fick stanna hemma hos Alex o LillTindra =) Efter ca 1 timme så kom Madde o Nova o Novas Morfar o hämtade mig o så åkte vi ut på Alnö på Mammas jobb. Där stannade vi tills Mamma slutade o då gick vi på Ica o handla tacos o sen tog vi bussen hem.
Hemma lekte jag o Nova medans Mamma o Madde lagade maten, sen satt vi ute o åt o sen blev det lite mer bus. Men jag va väldigt trött så jag gick o la mig tidigt.

På lördagen när jag vaknade myste jag med Madde o Nova i deras säng så Mamma o Bobbas fick sova lite till.
Sen va vi bara hemma hela dagen o lekte ute. Vi va på Ica en sväng o handlade mat oxå. Grillat blev det då.

På Söndagen va det slö o slapp dag o dåligt väder. Inte alls roligt. Vi va ut o lekte en sväng medn annars såg det mest ut såhär.

Madde o Nova ha söndagsmysJag o Bobbas ha söndagsmys :)Tigra ha söndagsmysAgda ha söngasmys

Bild 1: Madde o Nova
Bild 2 o 3:Jag o Bobbas
Bild 3: Min hund Tigra
Bild 4: Novas hund Agda


Hej hej alla glada

Veckan har varit i stort sett som vanligt. Dagis o lek med Alex o Lill Tindra =)

Igår va Mamma på utveklings samtal på dagis. Fröken berättade för Mamma hur duktig jag är på allt. O att jag vill vara med på allt o vill ha nya utmaningar hela tiden :)
På gymnastiken provar jag allt o jag kan allt. Hänga o klättra i rep, Gå balansgång, klättra över saker. Ja allt vi får göra tycker jag är jätte roligt. Jag får vara med dom större barnen i deras grupp för att det som mindre gör är för lätt för mig.

Sen brukar jag sitta vid tavlan med bokstäver o ljuda till mitt namn. Jag vet vilka bokstäver som finns i mitt namn. O gör jag inte det så sätter jag upp en massa bokstäver som fröken sedan läser o det låter ju så tokigt att jag skrattar tills jag nästan ramlar omkull på golvet.

Alldeles nyss gjorde jag en sak som Mamma tyckte va lite små gulligt men jag fick ändå inte som jag ville.
Jag va in i stora skrubben o lyckades hitta en gammal tutte där. Den tog jag med till köket o så sa jag till Mamma att  jag ville sova i vagnen ute. Trots mina söta valpögen så sa Mamma nej till Tutte o sova ute. Tutte ha jag ju slutat med för länge sedan o sen så regnar det ju faktiskt ute.
Men jag vart arg ändå. JAg vile ju ha tutte o sova i vagnen ute. Alex o en del andra barn på dagis får ju tutten när dom ska sova. Varför får inte jag det???

Idag ha jag fått nya sandaler av Mamma o Bobbas. Dom är jätte fina. Lila o Rosa är dom =)

Mina nya sandaler =)
Mina nya Sandaler =)

Här kommer lite andra bider från Maj månad

Studsmatta hos Morfar o Sara =)

Vedklyving hos Morfar. Bobbas o Fredrik =)

Utflyckt till Söndagsvägen. Bobbas jobb


Ja sådär ja, det va allt jag hade att bjuda på. Mamma ha varit lite lat med kameran.

Nu ska jag gå o leka med Alex.

<3 Puss Puss <3

LillaSyster eller LilleBror

Ja det är frågan det.
Jag funderar så det knakar. Vad vill jag ha.

När Mamma o Bobbas berätttade det för mig för ett tag sedan så trodde jag inte på vad dom sa.
Mamma sa att hon har en Bebis i magen o jag svarade nej flera gånger o tillslut sa jag med gråten i halsen.

JAG VILL INTE HA NÅN LILLASYSTER ELLER LILLEBROR, JAG VILL BARA HA EN KATT!!!!

Då skrattade Mamma åt mig  tyckte att jag va söt =)

I Lördags när vi va på Birsta så tyckte jag att det va dags att bebis kom ut ur magen så att jag kunde få min Lillasyster någongång.

JAG VILL HA EN LILLASYSTER!!

Helgen

I helgen har vi haft fullt upp. Fredag o Lördag tillbrigade vi med grannarna. Jag har lekt med Alex o Tindra =)

I lördags va vi in på Birsta med dom o Handlade utemöbler o Mamma köpte nå nya kläder. Hon tycker att hon börjar känna sig instängd i dom hon har. Det börjar bli trångt lixom.

I Söndags va vi ut på Alnö o krattade gräs hos Gammelfarmor Alva. Det va inte så roligt att kratta men Jessikas Rasmus va med så jag kunde ju leka med honom =)
När vi kom hem därifrån lekte jag med Alex o Tindra tills det va dags att sova.

Idag är det Måndag o Jag har varit på dagis. Roligt att vara tillbaka där tycker jag. När Mamma hämtade mig gick vi hem o fikade lite o sen läste Mamma saga för mig o så somnade vi båda 2.
Vaknade vi 4 o då va det dags att fixa  middag. Korv o Makaroner blev det. Efter det ville jag gå ut o leka så det gjorde jag.

Nu ska jag springa över till Alex o leka med honon en liten stund. Snart dags för sängen.

<3 Puss Puss <3

Oj vilken vecka

I måndags va dagis stängt så då fick jag vara hemma med Mamma o Bobbas.
Då va vi ut på Alnö där Mamma träffade en tant som skulle kolla att hon mådde bra. Dom tog en massa blod av henne för att göra en massa test. Mamma va jätte duktig, Inte som jag brukar vara. Jag bara skriker ja, Haha. Jag fick en liten pressent av tanten oxå för att hon tyckte att jag va en söt liten tjej. Fast jag va blyg. Satt i Bobbas knä hela tiden i stort sett.

När Mamma va färdig gick vi på hennes jobb o fikade lite. Det va gott.

Natten mellan måndag o Tisdag vaknade jag kvart i 2 på natten o såg myror i sängen. Mamma kom springandes in till mig när hon hörde paniken jag hade. Men hon hittade inga myror trots att jag pekade på dom hela tiden. Hon fick hämta Bobbas tillslut så att han oxå fick kolla o så fick han lyfta ner mig ur sängen eftersom Mamma inte kunde de.
Då konstaterade Mamma o Bobbas att jag hade feber o det hade jag. 40,3 hade jag så det kanske inte va va så konstigt att jag såg saker som Mamma inte såg.
Jag fick en alvedon o en flugsmälla innan jag gick o la mig igen. Jag vägrade sova utan flugsmällan. Haha

På Tisdagen hade jag 38,3 i feber när jag vaknade så jag fick en alvedon till o sen ha febern varit borta, men jag har hosta o är snorig så jag fick vara hemma både onsdag o Torsdag oxå. Mamma är ju ändå sjukskriven så då tyckte hon att jag kan vara hemma o vila upp mig jag oxå. Fast hon tycker att jag är VÄLDIGT gnällig.

I Onsdags va vi ut på Alnö igen o då blev Mamma sjukskriven o fick medicin. Fast denna gång va vi inte på samma ställe. Samma hus fast en annan sida. O så träffade vi en gubbe istället för en tant.
Efter det åkte vi hem, fast inte hela vägen hem. Vi åkte bara över bron o sen gick vi sista biten hem i solen. Vi stannade o plockade lite plommor i diket oxå. När vi kom hem somnade jag i Mammas säng. Det va jätte skönt.
När vi satt o t middag senare på dagen så kom min Pappa hem till oss. Han va i Sundsvall en sväng so han ville komma hit o säga hej till mig =) Han stannade i typ 2 timmar o lekte med mig. Det tyckte jag om.

Idag är det Torsdag o jag ha varit ute halva dagen o lekt med Rasmus. Fast vi ha mest bråkat o gnällt om allt.
Nu ska jag o Mamma titta på en film .

Ha det bra.

<3 Puss Puss <3

En vecka till

Nu slarvar vi verkligen med bloggningen. Fy på oss.

Jag har iallafall varit på dagis hela veckan lång. i Torsdags blev det lång dag eftersom Mamma skulle jobba.
Efter dagis ha jag lekt med Alex o Tindra tills det har varit dags för sängen.  Vi är för det mesta ute o busar.

I fredags va det sista april så då grillade vi med grannarna o sen gick jag, Alex, Mamma, Emma o Alex Farmor upp på Februari vägen o tittade lite på majbrasan. Det va kallt o vi va trötta så vi stannade i typ 5 min sen ville jag gå hem.

När vi kom tillbaka hem så ville jag sova.

Igår va det lördag o på förmiddagen fick jag följa med Bobbas o Morbror Fredrik en sväng på Birsta så att Mamma fick vila lite. Hon är inge pigg.
På eftermiddagen åkte vi till Morfar, Sara o oliver. Dom bjöd på mat o sen tittade dom på filmen Avatar, Jag somnade ganska omgående i sittande läge. När filmen va slut så åkte vi hem.

Idag ska jag leka med Alex o Lill Tindra hela dagen =)

<3 Puss Puss <3

RSS 2.0