Veckan och Fotografering

I veckan har jag varit på dagis o busat med kompisarna =)

Hemma har jag fortsatt att busa. Jag och mina kompisar har varit mycke hemma hos mig o lekt och det har varit sååå roligt =)


Idag är det torsdag och vi har varit iväg på Thilos fotografering =) Jag fick vara med på en bild jag med o det va jätte spännande och roligt att vara där =)


Här har Mamma klätt på mig och fixat mitt hår innan fotograferingen =)


Såhär fin i håret blir man om man sover med en blöt inbakad fläta =)


Här försökte Mamma ta en bild på oss tillsammans men Thilo ville inte vara med =(

Nu ska jag springa iväh och leka med Verna.

<3 Puss Puss <3

Pappa helg =)

I Fredags åkte jag till Pappa =) Han kom som vanligt och hämtade mig med tåget och Mamma, Bobbas och Thilo lämnade mig på tågstationen =)

Innan vi åkte va jag så ivrig att jag inte kunde stå stilla en sekund. Jag verkligen längtade efter att få åka. Och sen när vi väl satt på tåget så kunde jag inte sluta prata, haha. Jag surrade hela vägen till Östersund och sen sprang jag hela vägen från tågstationen och hem till Pappa =)

I helgen ha vi busat massor. Farmor o Farfar hade varit hem till Pappa med en massa leksaker och så hade jag fått kläder av dom. Ni ska få se dom när Mamma har tvättat dom =)

Sen ha vi även varit på Djungelhuset o lekt. Lika roligt som vanligt det.

På söndagen va vi o lekte med Sanna o Rosalinn, där fick jag hjälpa till o baka tårta eftersom det va farsdag då =)

Pappa fick en tavla av mig i farsdags pressent =)På måndag morgon fick jag kliva upp jätte tidigt för då va det dags att åka hem. Jag skulle inte ha åkt hem tidigt men Pappa blev tvungen att jobba så då blev det så.

Bobbas och Thilo hämtade mig på stationen när jag kom fram och sen åkte vi o hämtade Mamma på jobbet =)

<3 Puss Puss <3

Dagis idag

Idag är det måndag men jag har ändå fått vara på dagis o busat. Men bara för att Thilo har haft inskolning idag igen.

Mamma hämtade mig först på dagis idag så jag fick följa med o hämta Thilo o det va roligt att få se på hans avdelning =)

När vi kom hem åkte vi o handlade lite o sen ha jag spenderat resten av dagen med att leta någon att leka med. Men ingen va hemma =(
Men jag fick iallafall följa med hem till Sanna, Fredrik, Enya och Theo efter maten så att jag hade något att göra.
Innan vi gick därifrån städade jag först upp alla leksaker i deras vardagsrum och sen på Enyas rum och sen blev vi bjuden på lite fika oxå =)

Men nu är det sängen som gäller och dagis imorgon.

Natti Natt på er

<3 Puss Puss <3

Nu är det November

Ja o ingen snö ha vi fått heller o det tycker jag är tråkigt men Mamma tycker det är bra för hon hatar snö, Haha.
Men jag vill ju bygga snägubbar o åka pulka o massa sånt kul.

Den här veckan har varit lite speciell eftersom Thilo har inskolats på dagis =) Så jag har varit på dagis 4 dagar istället för 3 o det har varit jätte roligt.
I Fredags va vi jätte lite barn på dagis så det va lugnt o skönt o så målade en fröken en ansiktsmålning på mig. En jätte fin glittrig o lila fjäril =) Mamma hann tyvärr inte knäpppa kort på den eftersom jag sprang iväg o lekte med Cleo direkt när vi kom hem.
Men när Mamma skulle hämta mig va jag inte längre hos Cleo utan då va jag hos Heyja. Mamma blev jätte arg på mig och Heyja o Reyja när hon kom dit. Vi hade nämligen tvättat bort den fina fjärilen och så hade dom målat mig med en blå penna runt ögonen. Jag såg inte klok ut och Mamma gnuggade nästan bort skinnet i mitt ansikte för att få bort det.
När hon väl fått bort det o sagt åt mig att jag inte får göra så, så åkte vi på Ica för att handla o då fick jag gå till lekrummet o vet ni vad dom hade där?? Jo Ansiktsmålning, Haha.
Så jag fick en ny fjäril i ansiktet =)


Lite dålig bild men där ha ni den. Dagis fjärilen va mycke finare men den här va oxå fin tycker jag =)


Idag är det lördag och jag ha inte gjort annat än bråkat med Mamma =( Imorse bråkade jag om att gå till en kompis när Mamma tyckte klockan va för lite och sen åkte jag o Mamma på Birsta o då va allt bara jobbigt och bläää. Även fast jag fick köpa en barbie docka för mina pengar som jag hade fått.

o Sen hemma ha allt varit fel bara.
Mamma kallar det trots.

Men
<3 Puss Puss<3
På er =)

RSS 2.0