Mums!!

Sedan sist har jag inte gjort så mycke speciellt faktiskt.
På dagarna har jag varit på dagis och på eftermiddagarna o kvällarna har jag lekt med Cleo och Sol =)
 
En dag va jag o Sol in till Enya och lekte och det gillade både vi och Enya =) Ibland kan det vara roligt att leka med dom små barnen =)
 
I Tisdags va även Sanna barnvakt till mig och Thilo eftersom Mamma va på möte på körskolan och Bobbas jobbade sent. Det va jätte roligt att få vara där och jag fik till o med laga middag till oss alla =) Korvstroganoff bjöd jag på =)
 
I början av veckan bråkade jag och Cleo massor som vanligt. Men nu i slutat på veckan så har vi mest bara haft roligt =) Vi passade Cleo några timmar härromdagen och det enda vi gjorde va att skratta. Vi satt tillsammans i min säng och tittade i en bok o bara skrattade, Haha. Jätte roligt va det =)
 
Mamma bjöd på go kvällsfika =) MUMS!!
 
Fredrik o Louice har varit här o hälsat på några kvällar oxå o det är super duper roligt när dom kommer =)
 
Igår fick jag följa med Mamma på jobbet. Sista gången som jag kan följa med dit eftersom Mamma ska  börja jobba långa dagar där nu =( Men det va roligt att få följa med en sista gång iallafall. Lena va kvar på jobbet även denna gång så jag fick titta på henne när hon gjorde superduper fina tårtor =)
 
Idag är det lördag och vi har varit på Birsta en sväng. Vi åkte dit för att kika på Stiftelsen som skulle spela där men det va så mycke folk så vi såg inte nånting alls =( Men det gjorde inget eftersom jag fick följa med Fredde och Louice in på JamJam o köpa godis istället =) MUMS!!
 
Sen har vi alla ätit middag hemma hos oss och myst på lite. Jag hade som vanligt ingen ro att sitta hemma o surra så jag gick till Cleo och lekte istället =)
 
Nu är jag hemma igen o ska gå o lägga mig. Jätte trött är jag efter denna dag.
 
God Natt På Er!!
 
<3 Puss Puss <3
 
 

Dagis o jobb =)

Ja dset har jag hunnit med idag =)
Mamma hämtade mig på dagis innan hon skulle åka o jobba. O eftersom alla mina kompisar fortfarande va i skola o annat så ville jag såklart följa med henne.
 
Idag va även Lena kvar när vi kom dit så jag har varit med henne o kikat när hon gjort bröllopstårtor =) Jätte fina blev dom och säkert jätte goda. Jag fick smaka lite på Hallon mossen och den va superduper god tycker jag =)
 
Sista fika gästerna som kom till oss o fikade va 2 söta tanter som tyckte att jag va super söt och duktig som hjälpte Mamma på jobbet. När jag tog undan deras koppar o fat så fick jag en slant av dom till o med =) Så snälla =)
 
När vi kom hem gick jag o lekte med Cleo en stund. Inte så länge eftersom klockan blev mycke innan vi kom hem o hade ätit middag.
 
Nu blir det sängen snart.
Imorgon är vi lediga från dagis så jag får ro mig hemma med nå roligt.
 
Natti Natt på er
 
<3 Puss Puss <3
 

Sagis, Fredde och Louisan =)

Söndagen började Jag tillsammans med Mamma och Thilo på Thilos rum =) Vi byggde lego o lekte =)
 
Igår va det Tisdag och när Mamma hämtade mig på dagis så ville jag såklart att Saga skulle följa med oss hem och det tyckte Mamma oxå att hon kunde göra =) En lång lekstund blev det eftersom Saga fick stanna ända till halv sju eftersom Carola skulle på föräldra möte =)
 
Det blev mest lek med Barbie, Vi försökte gå ut en stund men det blev inte långvarigt eftersom det började regna =(
 
Som ni ser så kom Filippa oxå till oss och lekte en stund. Sedan tog Jag, Saga, Filippa, Mamma och Thilo en promenad hem till Saga där vi lämnade av henne och sen gick vi hem igen =)
 
När vi kom hem så kom Fredrik o Louise och hälsade på och som vanligt så fastnade vi i freddes surfplatta där vi kikade på bilar o annat spännande.
 
Fredde byggde även lite pussel med mig =)
 
 
Idag är det Onsdag och jag har varit på dagis o lekt med Saga o alla andra, Visningsdag har vi haft oxå precis som alla onsdagar och idag hade jag med mig en film vilket va lite passande eftersom det har regnat en del idag =(
 
När Mamma kom hem från jobbet hade hon Fredde o Louise med sig. Dom hade hämtat upp Mamma på Jobbet så att hon skulle få provåka Freddes nya bil som han precis hade varit på bilfirman o hämtat ut =)
Mamma hade även bjudit hem dom på Tacos =) När maten va färdig dök även Morfar, Sara och Oliver upp. Dom ville hälsa på oss lite så efter maten blev det fika oxå =)
Vilken lyx dag lixom =)
 
Nu är det sängen som gäller. Sista dagen på dagis för denna vecka imorgon. Jag får ju bara gå 15 timmar nu =(
Men det är ju lite bra för då slipper jag vara på dagis utan min Sagis. hon går ju oxå 15 timmar, Så vi kommer samtidigt och vi går samtidigt =)
 
Natti Natt På Er!!
 
<3 Puss Puss <3

Långa dagar

Den här veckan har jag inte alls gillat ska ni veta, Det är inte alls roligt att vara på dagis så mycke som jag varit denna vecka =( Men det har gått bra och bäst har det gått dom dagarna som Saga har varit på dagis. Det är bara dom dagarna som jag vill vara på dagis. Dom andra dagarna är det bara trååååkigt =(
 
När vi kommite hem så har vi bara hunnit äta middag och jag har suttit vid Mammas dator en stund o sen ha det varit dags att sova =(
Jag har inte varit ute o lekt något alls med mina kompisar, Jag har valt att sitta hemma o spela på datorn. Men det kan ju bero lite på att Filippa har varit his sin Pappa den här veckan  =(
 
Idag har jag o Mamma varit på Birsta. Först va vi Toys r us och köpte en pressent till Theo och jag fick även kika runt på alla saker dom har där.
Efter det gick vi på barnenshus o kikade en sväng och påvägen därifrån till Birsta City va vi in på nya affären på cupolen Delicato heter den o där hittade jag en låda med mina favoriter som Mamma självklart köpte till mig. Damsugare!! Jag älskar dom =)
 
Sen fick jag gå på JamJam och köpa mitt lördagsgodis innan vi hoppade på bussen o åkte hem för att gå på Theos kalas =)
Där fick vi en massa fika och sen blev det en massa bus =) Theo fick en massa fina och roliga saker =)
 
Nu på kvällen har jag gjort som alla andra kvällar. JAg har spelat på Mammas dator =)
 
Nu är det dags att sova säger Mamma så det är väll bäst jag gör som hon säger då.
 
Natti Natt
<3 Puss Puss <3
 
 
 
 

Tindra Tid Är Bra Tid =)

 
 
 
Ja förra Tisdagen så hade jag o Mamma Tindra dag =) Först va vi till tandläkaren där jag skötte mig gallant som vanligt, Jag tycker ju att det är lite roligt att gå dit ja =)

Efter det åkte vi till Birsta där Mamma bokat tid hos en frisör åt mig =) Så nu äntligen har jag varit o klippt mig på riktigt =) Lite feg va jag så hon fick inte klippa mycke men Mamma va bara glad över att få bort det slitna och att jag vågade sätta mig i stolen den här gången =)
Mamma har tagit bilder med sin telefon så dom är jätte dåliga men ni ser lite iallafall =)
Eftersom jag va sååå söt så fick jag ha 2 olika färger i mitt hår. Lila och blått blev det =)
 
När vi va färdiga hos frisören så gick vi på Birsta en sväng där jag fick jätte fina klister örhängen och så fick jag en liten leksak för att jag varit så himla duktig både hos tandläkaren och frisören =)
Frisör besöket och leksaken får jag tacka både Mamma och Pappa för, så tack till er <3
 
Efter allt detta va vi så trötta så vi orkade inte gå o ta en fika som det va tänkt så vi handlade med oss de istället och åkte hem. Vi hämtade även hem Thilo från dagis så att han fick vara med o fika =)
 Ja det va en hel dag bara för mig =)
 
 
 
Lite mera Tindra tid har det blivit =)
Jag har börjat gilla att måla naglarna igen så Mamma har fixat det några gånger åt mig nu. Här ovan ser ni en av dom gångerna. Plus att jag lyckades tigga åt mig lite rosa ögonskugga. Men det får jag bara ha om Mamma gör det och om jag ska vara hemma, För Mamma tycker att jag är för liten för det igentligen.
 
 
Ja o annars så har jag bara varit på dagis o busat och jag gillar dagis nu igen och väljer att stanna hela dagarna även fast Mamma säger att hon kan komma tidigare dom dagarna hon är ledig.
Hemma leker jag med alla kompisar ända tills det är dags att sova.
 
 
Ja det blev en liten uppdatering iallafall =)
 
<3 Puss Puss <3

RSS 2.0