Lika

Ja alla dagar ser i stort sett lika dan ut för mig. Är jag inte på dagis så är jag hos någon kompis =)

Härromdagen hittade jag på bus. Då blev inte Mamma glad inte. Jag o Cleo skulle gå till Verna o leka, men det gjorde vi inte. Vi fick inte vara inne hos dom så Verna o hennes bror kom ut till oss o då bar de iväg på äventyr.
Vernas storebror hade hittat pengar hemma så vi gick på kiosken o handlade o efter det så kom jag på att jag ville visa vart min dais kompis bor så jag tog med mig mina vänner över vägen o ner till Sanna.

När vi va påväg tillbaka kom arga Mamma och Camilla o dom va minsann inte glada på oss. Vi vet ju så väl att vi inte får gå dit. Utegångsförbud blev det då =(

Precis som någon dag innan, då jag skulle ha sovit hos Cleo men kom hem mitt i natten, Mamma va snäll o startade en film åt mig så att jag skulle somna lättare. Men istället så började jag ropa på mamma hela tiden o tillslut blev Mamma lite less på mig så hon sa åt mig att sluta. Det slutade i världens krig. Jag blev jätte arg o skrek, sparkade och slogs i en hel timme. Utan tv och utegångsförbud i minnst 1 dag blev det av det.

Ja ni jag har ett hemskt humör o när det väl har startat gå det inte att få stop på det innan jag är så trött så jag nästan somnar. Mamma förstår inte varför jag blir så arg eller snarare hysterisk.
Men det går kanske över med tiden, Haha =)

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om. Få se om det händer nå spännande i veckan som jag kan skriva om =)

<3 Puss puss <3

Resten av veckan då

Ja vart tog den vägen då??

Jo det ska jag nog allt försöka komma ihåg =)

I Tisdags va det Alla Hjärtans Dag o den dagen började vi med att jag o Thilo fick paket =) Mamma hade köpt en liten sak åt oss =)
Jag fick en tavla med Snövit på som man ska måla själv, Jätte fin o rolig =)
Efter paketöppning o frukost bar det iväg på dagis. ÄNTLIGEN sa jag om det. Jag fick ju vara hemma hela förra veckan eftersom jag va sjuk =(


Kolla in min supersnygga frisyr =) Haha


Sen ha jag varit på dagis onsdag och Torsdag oxå o efter dagis har jag lekt med Cleo och Philippa =)
Jag har verkligen fullt upp från morgon till kväll.

Idag är det Fredag o då ha jag ju inte varit på dagis. Jag har lekt med Cleo hela dagen och på kvällen kom MorFar, Sara och Oliver hit o hälsade på. Dom hade med sig alla hjärtans dags paket till mig o Thilo =)
Jag fick leksaks mat som man kan dela med knikar o sånt. Så man kan leka att man lagar mat =)

Ja det va nog min vecka i stora drag, En kanon vecka med andra ord.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen o titta på film o sova o hoppas på fin väder imorgon för då ska vi åka skridskor igen =)

<3 Puss Puss <3

Måndag

Japp idag är det måndag o jag har lekt med Philippa (Vet faktiskt inte hur hon stavar sitt namn, ska ta reda på de.)
Vi ha lekt hela dagen lång o vi ha hunnit vara hos mig, hos Philippa, hos Julia och så ha vi hunnit vara på utställning på biblioteket. En super rolig dag ha de varit =)

Ute o inne o överallt ha vi varit idag. Men nu är jag supertrött o ska ta o sova lite tro jag.

Eller så går jag o sätter mig i nått hörn o Hatar Mamma som jag gör 400 gånger om dagen. O så ska jag vägra göra allt hon säger o bara vara uppkäftig o bråkig.

För sån är jag.

Hej då!!!

Flyttat hemifrån??

Ja det är något som Mamma funderar på om jag har gjort. Jag är ju aldrig hemma. Äter o sover borta hela tiden.
Men jag gör ju det bara för att jag tycker att det är roligt =)
Men inatt fick jag allt sova hemma. Mamma ville så gärna ha mig hemma lite.

Men före det fick jag gå på "Bio" i lokalen här på oområdet =) 2 gånger  per månad kommer dom visa film där så att vi barn på gatan får titta. Vi fick även Festis och Popcorn =)

Men som jag sa nyss så ha jag varit med Cleo dynet runt hela veckan , vi har haft super roligt =)

Idag är det Söndag och vi har varit upp til dagis o åkt lite skridskor i det fina vädret. Det va roligt men det är inte så lätt att åka skridskor. Men jag har invigt mina nya idag o de va ju super roligt och dom är sååå fina =)

HÄRLIGT!! =)

Men nu ha jag ite tid mer. Nu ska jag springa iväg hem till Julia o leka med henne Philippa och Amanda =)

Hörs då =)

<3 Puss Puss <3


Idag är jag mera sjuk =(=(

Har varit med Cleo hela dagen idag. Cleo är oxå sjuk så därför ha vi fått vara med varandra. Roligare att vara sjuk tillsammans ju.

När Mamma skulle hämta hem mig till middagen så gick det inte så bra för då sov jag i Camillas säng. Jag hade feber så Camilla hade gett mig en alvedon o sen skulle jag o Cleo titta på film o där somnade jag =(
Mamma lät mig stanna o sova ett tag med sen vid 8 kom hon o bar hem mig så att hon fick kolla om jag hade feber o jag har 38 graders feber nu o då ha jag alvedon i kroppen.

Har ju haft feber sen i måndags nu ju, inte alls okej.

Imorgon ska Mamma ringa doktorn så vi får kolla upp mig o se vad det kan vara för fel.

Men nu ska jag sova för jag är tröttis.

Natti natt

<3 Puss Puss <3

Jag är sjuk =(

Ja nu är jag sjuk igen. Fy vad jag inte tycker om det. Jag har feber, hosta, ont i halsen och snorig och jag har sååååååååååå tråkigt hemma =(

Idag skulle jag även ha varit till tadläkaren igen men eftersom jag vaknade med feber idag igen så blev det inte så =( O när Mamma ringde för att avboka dagens tid och boka en ny så blev det kanske inte så bra. Nya tiden blev den 26 Mars. Helt sjuk tyckte Mamma. Vi ha ju varit där 1 gång i veckan nu o helt plötsligt så är det så fullt att de är omöjligt att få komma tidigare.
Det känns som att om man är på plats o har varit på ett besök o ska dit igen så är det lättare att få tid än om man ringer dit. För det ha inte varit nå problem alls med tider tidigare.
Så nu få jag väll vänta till den 26 Mars då om det inte bli akut vill säga.

Så dumt att vara sjuk just idag =(
Hoppas jag blir frisk snart  så jag kan få gå på dagis o busa.


MysPys =)<3 Puss Puss <3

Tandläkaren igen

Ja man skulle ju kunna tro att jag bor hos tanläkaren. Haha.
Men eftersom jag är så liten så tar dom lite i taget så att jag inte ska bli "rädd" för tandläkaren för det vore ju inte så bra det inte =(

Idag ville jag inte alls gå dit för jag visste att dom skulle borra i min tand o det gillade jag ju inte såklart.
Men som vanligt så är jag ju världens duktigaste tjej o tog inte ens bedövning utan lät dom borra iallafall =) Sen ryckte jag på axlarna o sa: Det gjorde bara lite ont =) Haha

När vi kom hem från tanläkarn så fick jag glass med hallon o blåbär på o så fick jag titta på film. Det gilla jag massor =)

Men ni kanske funderar lite på vad jag gjort mer då?! Det är ju som 1 vecka sedan jag skrev något här.
Men jag minns inte så mycke av vad jag ha gjort tro jag.

Börjar med att berätta att jag i Torsdags åkte till Pappa med tåget =) Det är fortfarande lika spännande att åka tåg =)
Hos Pappa ha jag lekt med mina kompisar som jag har där o så ha jag spelat spel o lekt med mina saker som jag har där. På Fredagen kom även faster Hilda till Östersund. O då va wille med så då blev det en massa bus med honom =) Sen ha jag. Pappa och Hilda varit på äventyrsbadet i Östersund o det va jätte roligt =)=)

På Söndagen körde Pappa o Hilda mig hem till Sundsvall igen. När vi kom fram bjöd Mamma o Bobbas på fika o sen åkte dom hem o vi åkte hem till Emma där vi firade att Emma och Emelie fyllde år. Det är ett kalas som jag tjatar om att få gå på året runt. På kalaset va dom så tokiga att dom sa åt Emma o Emelie att lukta på tårtan o när dom gjorde de så va det någon som tröck ner hela huvudet i tårtan, Hahahahaha =)
Det tyckte jag va väldigt konstigt gjort faktiskt. Hehe

På måndag minns jag inte vad jag gjorde. Men jag va nog bara hemma o grejja eftersom alla kompisarna va på skolan o dagis.

Tisdag ja då va jag på dagis o busade o Mamma va även dit på möt, så nu ha dagis äntligen godkännt min hjälm så att jag får vara ute med mina kompisar =) Men jag får bara ha den nu o så småningom så måste jag ha en ny hjälm. Så jag får väll önska mig en sådan i födelsedags pressent då =)
Efter dagis fick Saga följa  med mig hem o leka o det va super kul. Vi lekte med alla mina saker o så fikade vi lite o skulle precis ha disco när Sagas Mamma kom för att hämta henne =( Men hon skulle få hälsa på fler gånger så då få vi ha disco då istället =)

O idag är det ju onsdag o de ha jag ju redan berättat om så nu tar jag o kryper ner i sängen o sover.
Är trött o har lite ont i halsen jag.

Natti Natt

<3 Puss Puss <3RSS 2.0