Emma =)

Idag har jag lekt med Cleo hela dagen lång som vanligt. Vi bråkar o leker ungerfär lika mycke.

När Mamma slutade jobba så åkte vi o hämtade henne o sen åkte vi hem till Maria, Jonas och Emma. Där fick vi kika igenom en massa saker som dom rensat bort ur deras förråd.
Jag hittade lite små saker som jag ville ha =)

Dom bjöd även på mat och fika och jag o Emma lekte en stund =)

Nu är vi hemma o det är dags att sova.

Natti Natt

<3 Puss Puss <3

FiskeTur =)

Tjoho =)
Vi har haft halvbra väder idag oxå så jag har varit ute o lekt med alla mina kompisar hela dagen.

Jag har även cyklat bort till en affär som säljer hem inrednings saker tro jag det va. Dit cyklade jag med Cleo, Sol och Sols Pappa Tommy =)
Medans vi va där åkte Mamma, Bobbas, Thilo och Stefan på Birsta och köpte ett nytt fiskespö till mig eftersom mitt är spårlöst försvunnet.

När vi alla hade kommit hem packade vi ihop oss och åkte ner till Alnösundet och fiskade lite. Men det fanns bara små spigg där. Jag och Mamma lyckades få upp ett gäng sådanna =)





På kvällen fick jag föla med Cleo och hennes syster på en promenad och nu är det dags att sova för lilla mig.
Börjar bli lite tröttis.

Imorgon och på Tisdag ska jag få vara ledig från dagis och det gillar jag =)

God Natt På Er!!

<3 Puss Puss <3

Sommar =)

Ja nu är det sommar och då ser det ofta ut såhär =)


Grillning och fullt hus hemma hos Grannarna Sanna, Fredrik, Enya och Theo =)


Vattenkrig är även det något som brukar hända, Just idag laddade Mamma på stort och jag kan lova att vi ALLA va blöta. Det slutade med att alla vi ungar hamnade i poolen med kläderna på, Haha.
Idag har varit en riktig lek o bus dag. Med både dom vuxna och alla mina kompisar. Även vårat främmande som heter Stefan har varit med o busat =)


Av dom vuxna va det nog Emma som blev blötast, Haha


Sen kom Sol till oss o badade.



Ja den senaste veckan har vi haft rätt mycke fin väder, Tråkigt bara att jag varit på dagis hela dagarna.
Just nu gillar jag inte dagis alls faktiskt. Eftersom det är sommar nu så har dom slagit ihop alla avdelningar till en och då måste vi alla vara inne på Polstjärnan som är min förra avdelning. Men det värsta och jobbigaste med detta är att jag måste vara med Thilo hela dagarna och han låter inte mig leka. Han bara bråkar med mig. Men Mamma har sagt till mina fröknar om att dom måste försöka hålla honom borta så att jag får leka med mina kompisar. Annars kommer jag inte vilja gå på dagis nå mer.

Det har varit långa dagar på dagis så jag har inte hunnit göra så mycke annat än komma hem och äta middag och lekt en liten stund med Cleo =(

Men till veckan tror jag att det blir lite bättre kanske. Jag får iallafall vara ledig måndag och Tisdag =)

<3Puss Puss <3

FURUVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!! =)

Jag har fullt upp hela dagarna nu när det är sommar så jag hinner inte med att uppdatera så mycke =(
Men nu ska ni få en MASSA bilder från våran furuviksresa =)









Eftersom jag sprang i förväg hela tiden så blev det inte så många bilder på mig =( Men nästan alla djur fick vara med iallafall. Jag tycker det va jätte häftigt att titta på djuren och yrade runt överallt =)

Men karusellerna är helt klart roligast och jag ville såklart prova på allt. Allt utom Spökhuset va roligt. Det tyckte jag va jätte läskigt o satt och kramades med Mamma hela tiden samtidigt som jag blundade. Mamma satt hela tiden och talade om när det dök upp något nytt så att jag kunde vara berädd.
Jag åkte till o med stora berg o dalbanan och den gillade jag verkligen. Mamma trodde jag skulle tycka det va läskigt men jag hann inte mer än ur den så ville jag åka igen. Första gången åkte jag med Bobbas och andra med Moster Sandra =) Bilderna från det verkar tyvärr ha kommit bort =(

Tyvärr så blev det lite lite tid över för karuseller så jag hann inte åka så mycke som jag ville =(

Vi spelade lite oxå men jag vann bara en liten Apa som jag fick fiska upp med en pinne. Morbror Fredrik och Louice därimot dom vann En STOR låda med Chips, En STOR låda med Plopp och en STOR låda med Marabou mjölk choklad.


För att vi skulle kunna vara på Furuvik tills dom stängde och slippa åka hem så sent på kvällen så hade vi hyrt en stuga på Älvkarleby camping. Lauice och Fredde hade oxå gjort det så på kvällen grillade va hamburgare och efter det gick vi en promenad runt campingen och då hittade vi en lekpark som jag och Thilo fick leka lite i =)

På Lördag morgon sov vi ganska länge och sedan va det bara tt kliva upp o äta frukost och sedan packa ihop allt i stugan. Klockan 11 va det dags att lämna tillbaka nyckeln.
Innan vi bagav oss hemmåt åkte vi in till Gävle och hälsade på GammelMorfar och Marie =) Där fick jag och Thilo pressenter och  så fick vi fika =)

Kring 2-3 tiden gav vi oss iväg hem mot Sundsvall. Både jag och Thilo somnade innan vi kommit ut gävle och sov hela vägen hem =)


Den Rosa söta Apan, Flöjten, brochen och den lilla fina asken köpte jag inne på Furuvik och den andra Apan va den jag fick när jag fiskade =)



Ja ni det va Furuvik det och jag hade verkligen jätte roligt. Men nästa år ska vi gå 2 dagar och så hoppas jag på bättre väder så att jag även kan få vara i vattenparken. Det regnade nämligen lite när vi va där nu och det va inte så varmt heller så Mamma tyckte vi skulle hoppa över badningen. Jag tyckte såklart inte alls det men Mamma fick lova mig att vi ska åka på Himlabadet när Mamma får lön =)


<3 Puss Puss <3

Biiiiiiooooooooooooo!!!

Ja ni idag har jag varit på Bio med Mamma, Sara och Oliver =)
Vi såg



i 3D så vi va tvungen att ha glasögon på oss när vi tittade på den. Det va jätte häftigt att titta på 3D film tycker jag men lite läskigt när det kom ut saker ur bilden.
Filmen va jätte rolig och bra =)

Tack Sara för att vi fick följa med o se den =)

Jag tror minsan att det händer något spännande varjde dag nu. Det ska visst hända nå spännande imorgon oxå men Mamma säger inte vad. Hum, få se vad hon har hittat på för något.

O sen på Fredag åker vi ju till FURUVIK =) =) =)

<3 Puss Puss <3





Tänderna lossnar

Haha ja ni, jag har länge haft 2 lösa tänder nere i munnen men jag har vägrat dra ut dom så dom har fått hänga kvar lääänge =) Så pass länge att tänderna som ska komma upp under har ploppat upp bakom istället, Haha


Trots att den ena idag blev såhär lös så vägrade jag ta bort den. Men Mamma envisades med att försöka men det gick inge vidare eftersom jag inte ville. Men när Mamma berättade att Tandfen kommer när man har tappat en tand och att man får en extra fin pressent när man tappar sin allra första tand då kröp jag ner i sängen och vickade på min tand ända tills den lossnade =)


Blodigt blev det men titta nu är den borta =)
Nu ska vi bara se hur lång tid det tar för Tandfen att hitta en superduper fin pressent till mig, Mamma sa att när det är första tanden och man ska få en extra fin pressent så kan det ta en dag innan det kommer en pressent.
Spännande.


Trött men lycklig kryper jag nu ner i sängen för att försöka sova. Mamma sa ju visserligen att det kunde ta en dag innan fen kommer men jag är lite rädd att hon ska komma innan jag hinner somna. Jag tror jag kan bli lite rädd då =(

Natti Natt på er =)

<3 Puss Puss <3

En egen telefon =)



En sån här fick jag av Mamma o Bobbas härromdagen =) Dom tycker såklart att jag är för liten igentligen men samtidigt så har mina kompisar egna telefoner och eftersom jag springer mellan mina kompisar fram o tillbaka så mycke så tyckte Mamma att vi skulle göra ett försök och än så länge har jag skött mig prickfritt. Men jag kanske ringer lite mycke. Haha =) Men som tur är så kostar det ju inget att ringa till Mamma, Bobbas och Pappa.
Jag fick en mobilväska till den oxå och den ska jag ha hängands runt halsen hela tiden och jag får bara ta fram telefonen om jag måste ringa eller om någon ringer till mig =)

O bara så ni vet det så är jag hur stolt som hellst över att Mamma o Bobbas gett mig denna, så nu ska jag bevisa att jag är en stor och duktig tjej =)


En massa lek med Filippa har det varit dom senaste dagarna och det gillar jag verkligen. LIte tråkigt att hon åker hem kring 5 tiden varje dag den här veckan bara =(

Men idag har vi varit ner till vattnet under Alnöbron. Tigra fick simma och vi kastade sten till henne =)


Pricken längst ut är Tigra o den längre in är en sten som Bobbas kastade =)







Mys Pys =)


När vi kommer hem så va det en massa barn ute o lekte så jag tog o busade med dom tills det va dags att gå in.
Nu är klockan 9 snart så det är dags att göra sig klar för sängen.

Sovgott alla glada =)

<3 Puss puss <3








Semester

Är det bästa som finns. VAd jag gillar att slippa kliva upp tidigt alltså =) Så mysigt att kliva upp när jag vill o krypa ner i soffan o titta på barnprogram i lugn o ro på morgonen =) Oftast så sover alla när jag kliver upp så jag får vara helt ensam =)

Idag har jag lekt med Filippa närtan hela dagen. Vädret har varit lite fram o tillbaka så vi har varit både inne och ute o busat. Lite ovänner har vi hunnit med att vara oxå men eftersom vi tycker om att leka med varandra så går det över rätt fort. Vi har lika stor vilja vi 2 och det är inte alltid det är samma vilja =(

Vid 3 tiden kom Mamma o hämtade mig hemma hos Filippas Mormor för då skulle vi åka o hälsa på en arbetskompis till Bobbas i Granloholm. Det va spännande att åka till ett nytt ställe =) Tyvärr så va inte flickan som bor där hemma så jag fick leka med Thilo och William som deras lilla pojke heter. Han och Thilo är nästan lika gammla och flickan är nästan lika stor som jag =) Nästa gång är hon förhoppningsvis hemma så jag får träffa henne o leka. Idag har jag ju bara fått leka med hennes saker =)

När vi hade varit där åkte vi hem o va hemma i ca 10 minuter innan en annan kompis till Bobbas kom till oss. Då hoppade vi in i bilen igen o gav oss iväg ut på Alnö för att äta på china. Men det gick ju inte eftersom dom hade stängt på Måndagar. Så då blev det Alnö Pizza istället och det va ju nästan bättre det tycker jag =)

Nu på kvällen har jag o Mamma övat på att skriva bokstäver. Mamma tycker det är såå bra att jag äntligen har blivit intresserad av det =)

Men nu har jag fått vara vaken länge så nu håller jag på att somna sittades i soffan så det är bäst att jag går o lägger mig.

Imorgon ska jag leka med Filippa o så kommer Fredrik och Louice hit o hälsar på för att planera Furuviksresan =)

Natti Natt på er

Puss o Hej <3





RSS 2.0