Bilder =)


Igår va det Lucia o de firade vi som vanligt på dagis.   Hittar ni igen mig på bilden??
Jag står mitt i bilden framför en av mina fröknar =)






En bild på mig och Thilo från hans fotografering.


Årets dagis bild, Jag kan ju bara inte låta bli att överdriva alla mina miner =)


Här är jag tillsammans med alla mina kompisar på dagis =)




<3 Puss Puss <3



I Helgen

Har Anna varit hos oss =) Hon kom hit i Torsdags =)

I Torsdags fick jag vara hemma från dagis för vi råkade sova lite länge, Haha
Men då fick jag istället följa med Mamma på jobbet när Anna hade kommit. På Mammas jobb fick jag hjälpa till o bära lite disk och så fick jag hjälpa till o plasta bröd, det va jätte roligt. Sen fick jag självklart lite fika oxå o det va super gott =)

Efter jobbet åkte vi på Birsta o kikade lite, Anna handlade lite julklappar till mig o Thilo men eftersom jag va helt sjövild o inte kunde vara stilla en sekund så gav Mamma o Anna upp ganska fort o så åkte vi hem. Vi stannade först å Max o köpte med oss hamburgare =)

I Fredags åkte Mamma o Anna till Graninge för att gå på Mattias Nordlanders begravning och eftersom det va jätte dåligt väder (storm, snö o Regn) så tog dom sig knappt fram till Graninge. Dom fick köra 40-50 km/h hela vägen så resan tog lite mer än 2 timmar o den brukar ta 1 timme.
Så eftersom vädret va så dåligt o väglaget inte alls va bra o Annas däck va som att åka med sommardäck så bestämde dom sig för att inte försöka ta sig tillbaka till Sundsvall, så Mamma sov hos Mormor och Anna hos sin Mamma.

På Lördagen va det bättre väder o vägen va bar igen så då kunde dom åka hem. Men innan dom kom hem va dom på Birsta en sväng o sen på Ica o handla tacos så det tog jätte lång tid innan dom kom hem och jag hann ringa till Mamma flera gånger för att fråga vart dom tagit vägen.
Men tillslut så kom dom hem o då gjorde dom mat o sen åt vi. Efter det va klockan så mycke att det blev film o gotta en stund o sen va det läggdags.

Idag är det Söndag o klockan är nu 12 o vi har hunnit kliva upp o vi har ätit frukost och Anna har hunnit gett sig iväg hem mot Uddevalla igen. O Jag ska nu leka med Cleo =)

Hoppas nu haft en bra helg allihop.

<3 Puss Puss <3

6 December

Idag har jag varit på dagis o lekt o pysslat. Såå roligt =)
När vi skulle gå hem så ville jag att Verna skulle följa med oss hem men det gick ju inte sa Mamma. Då skulle ju Vernas Pappa fundera på vart hon tagit vägen när han kom till dagis för att hämta henne.

Så jag fick gå hem med Mamma o Thilo istället.
När vi kom hem så plockade Mamma fram ett pepparkakshus som vi skulle bygga. Men jag va ju lika intresserad som vanligt så jag tittade på fil o tjatade om att få gå till Verna medans Mamma fixade huset =)


Så här blev det. Nu är det bara snön o tomtarna som fattas =)

Efter middagen fick jag äntligen gå till Verna för då hade hon kommit hem. Men när jag kom dit så fick jag inte komma in till dom o då gjorde jag något jag inte får göra. Jag gick till Reyja istället utan att gå hem till Mamma o berätta det =( Så när Mamma gick till Verna för att hämta hem mig så va jag ju inte där =(
Då blev det hem o i säng ögonaböj =(

<3 Puss Puss<3



Fyller på Önskelistan

Japp jag kom ju på att jag sjkulle ha haft ett par nya skridskor oxå. Annars kan jag ju inte vara med o åka något när Mamma o Bobbas ska åka =)

Mamma ska mäta fötterna på mig så ni får veta hur stora dom ska vara =)


Idag ha jag varit hemma o myst hela dagen. Hade nattlinne på mig fram till lunch tid och sen ha jag grejja med allt möjligt här hemma.
När Thilo sov va jag o Mamma in till Morbror Fredrik och satte upp julgardiner i köket hans o så fick han en ljusstake  i fönstret =)

Efter middagen gick jag till Verna o lekte o när dom skulle gå o äta middag på Pizzerian så fick jag följa med =) Mamma, Bobbas och Thilo kom precis då för dom skulle gå på kiosken o köpa dricka dom =)

Men nu är det dags att sova. Ska ju på dagis imorgon.

<3 Puss Puss <3

3 December

Idag har jag lekt med Cleo hela dagen. Vi har varitbåde hos mig och henne =)

Inatt ska jag även få sova där och det ska bli jätte spännande. Jag har packat ryggsäcken med kläder, nattlinne, tandborste och en nalle =)

Åh va roligt det ska bli =)

Nu måste jag nog ta o springa till Cleo så att vi kan mysa o busa innan det är dags att sova.

<3 Puss Puss <3

Önskelista

Ja lite sent kanske eftersom dom flesta verkar ha handlat redan.

1: Kläder 110/116
2: Pressentkort på Birsta så jag kan välja och köpa kläder själv =)
3: Nya Skridskor behöver jag oxå =)

Ja det där är ju 3 saker som jag är i behov av o som Mamma ville att jag skulle önska mig eftersom jag har växt ur alla mina kläder och jag har hål i alla mina tights o nu när jag äntligen tycker om mjukiskläder så är dom för små =(

Nu ta vi leksakerna o sådant som jag pekat ut i katalogerna =)

3: Pet shop vill jag ju alltid ha. Finns i alla leksaksaffärer =)
4: Askungen spel
5: Vem där spelet
6: Solskenshuset LEGO
7: Prinsessutklädning
8: Lalaloopsy
9: Barbie Dockor + Möbler. Prata med Mamma om vad jag har eller spara kvittot =)
10: Hello Kitty Husbil
11: Mineez smyckes studio
12: Bratz
13: Justin Bieber sängkläder
14: Penbo (Den interaktiva Pingvinen)
15: Radiostyrd hund
16: Chou Chou lär sig gå docka. Den ha jag velat ha i många år men än ha jag inte fått den. Haha
17: Play-doh kak set och Pizza set
18: En egen bankomat som man stoppar riktiga pengar i. Den finns att köpa på City Gross för 99,95:-

Ja ni där ha ni en lista. Från nr 3- 17 finns på ToysRus =)

3:  4: 5:
6:
8: 10: 11: 12:
13:
14: 15: 16:

Ja nu ha jag letat reda på lite bilder till Önskelistan oxå. Numret på bilden är Numret i lisan =) Hittade inte bilder till alla.

Men det är lite av vad jag vill ha. Men jag är en tjej på 4 år så jag vill nog hellt ha alla leksaker som finns plus lite till =) Haha

<3 Puss Puss <3

2 December

Ja det är dag det. När Mamma kom hem från jobbet idag va det bara jag som va vaken. Jag satt o kramades med Tigra jag o försökte få henne att vakna så hon kunde håla mig sällskap =)

Men när Mamma kom hem så satte vi oss i soffan o myste o tittade på barnprogram och sedan när Bobbas och Thilo vaknade så gjorde vi frukost o efter det tog vi o bakade pepparkakor o lyssnade på jul musik =)



Lite bilder från Pepparkaksbaket. (Synd bara att Mamma har en VÄRDELÖS kamera)


När det va färdig så gick jag till Filippa o där va jag kvar tills det va dags för middag och morfar, Sara och Oliver kom o hälsade på. Vi åt mat och sedan fikade vi och Mamma fick paket. Hon ha tydligen namnsdag hon så hon fick en pressent. Det va 2 st adventsljusstakar =)
Jag har även tittat i leksakskataloger och målat i målarböcker med Sara =)

Nu har dom åkt hem o det är dags för mig att sova.

Natti Natt

<3 Puss Puss <3

Tok länge sedan

Ja nu va det väldigt länge sedan jag skrev något här =( Inte bra. Jag minns ju inte ens vad jag ha gjort.

Men jag har väll varit på dagis som vanligt o det är ju roligt. Efter dagis ha jag mest lekt med mina kompisar.

Förra helgen va vi till Mormor o myste med dom. Vi åkte buss dit och det va spännande att få göra det igen. Vi åkte hela vägen till Sollefteå för där hade Mamma en överraskning till mig =)
När jag klev av Bussen så va Madde och Nova där och väntade på oss =) HUr roligt som hellst. Vi gick ner på stan o mötte upp Morbror Mattias o sen gick vi för att fika på Lillla Café. Jag, Nova o Thilo fick glass o det va super gott. När vi suttit där en liten stund så kom även Morbror Fredrik dit o fikade med oss =) En kanon bra fika med andra ord =)
Efter fikat gick vi upp till Lillans affär o hälsade på henne. Hon blev jätte glad när hon såg oss =) Men efter en stund blev jag jätte ledsen o fick rent ut sagt panik. Det va nämligen en tjej där som satt i en konstig stol o såg lite konstig ut och när Lillan gick fram till henne o sa hej o kramade på hennes så sparkade o slog tjejen med armar o ben o så skrek hon. Jag trodde hon blev arg på Lillan så jag blev jätte rädd. Men efter att jag kramats med Fredde en stund så berättade Madde för mig att den där tjejen har en sjukdom som gör att hon inte har koll på sin kropp och att hon inte kan prata så därför låter hon sådär. O hon va inte alls arg på Lillan, hon blev ju bara glad.
Men jag vägrade gå ner på golvet innan hon hade åkt ut ur butiken med sin konstiga stol på hjul.

Efter besöket hos lillan gick vi en sväng på stan och sedan packade vi in oss i Maddes bil för att åka till Graninge. Men först stannade vi till i Långsle o tankade o Mamma va in på Konsum o köpte ljus. Så efter vägen hem stannade vi så att Mamma fick kliva ur och tända ljus för Mattias Nordlander som krockade där och flyttade till stjärnorna.

Sen åkte vi hem till Mormor o lekte en stund innan Madde och Nova va tvungen att åka hem.

På Lördagen fick jag följa med Fredde o Mats ut i skogen för att jaga Hare, men det blev mest eldning och korvgrillning =)


Mysigt och roligt va det. Men det blåste lite kallt.

På Söndagen åkte vi hem till Sundsvall igen. Mormor o Fredde körde oss hem så vi slapp åka bussen. För då hade vi varit hemma så sent. O så ville Mormor passa på att gå på Birsta och Ikea en sväng så då gjorde vi det =)


I veckan ha jag varit på dagis o busat och sedan ha jag för det mesta haft utegångsförbud eftersom jag bara bråkar och hittar på dumheter. Som att gå på Kiosken o köpa godis helt själv, eller klippa pälsen på nallen eller gå till nån annan kompis utan att gå hem o prata med Mamma eller helt enkelt bara bråka om allt och inget.

Men nu är jag tröttis och ska faktiskt göra som Mamma säger o gå o lägga mig =)

Natti Natt på er <3

<3 Puss Puss <3

RSS 2.0