Ny Jacka =)

Ja nu har halva veckan gått och jag har hunnit vara på dagis i 2 dagar och det är verkligen jätte roligt att vara tillbaka där =) Så roligt att få leka med alla kompisar igen =)

Men imorse när vi kom till dagis tyckte Mamma att jag skulle följa med hem igen för på dörren satt det en lapp om löss och vattkoppor. Kopporna brydde sig inte Mamma om men löss ville hon inte ha hem.
Men då va jag tvungen att säga åt Mamma så jag sa:
- Men Mamma, Nu har jag faktiskt gått hela vägen hit för att du sa att jag skulle på dagis idag så nu tänker jag inte gå hela vägen hem igen. Det orkar jag faktiskt inte.
Då skrattade Mamma o sa att jag fick stanna om jag lovade att inte kramas med alla kompisar =)

Mamma har jobbat varje dag hittills så det är Bobbas som har hämtat mig på dagis. Igår va jag bara hemam hela dagen tills Mamma kom hem och idag har jag varit hos Cleo tills Mamma kom o hämtade mig för att det va dags att äta o efter det gijag Jag Mamma och Thilo in till Sanna, Enya och Theo o lekte en stund innan det va dags att sova =)

Mamma har varit på Birsta med min jacka idag oxå. Jag fick ju en ny jacka förra vintern o den va så dålig så att alla sömmarna gick upp så Mamma va in o frågade idag om det verkligen skulle vara så o det tyckte dom såklart inte så jag fick en ny jacka av dom =)
Den är inte rosa som den andra men den är jätte fin ändå tycker jag och nu slipper jag frysa =)


Det här är min nya jacka =)

Nu ska jag ta o sova så jag är pigg imorgon. Måste kliva upp tidigare än vanligt eftersom det är fotografering på dagis imorgon. Mamma ska fixa håret på mig o hitta kläder o massa sådant =)

Natti Natt

<3 Puss Puss <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0