Sommar =)


Titta vad som stog hemma på gården när vi kom hem från dagis i Fredags =) Mamma hade varit o köpt en pool till mig och Thilo.
O lite kläder hade hon allt handlat oxå =)


Det här hade hon handlat till mig =) Jätte bra eftersom jag har hål i alla mina leggins. Du saknar jag bara lite koftor o kanske nån fin sommar klänning, sen är jag redo för sommaren =)



I helgen har det varit jätte fint väder så vi har tillbringat hela dagarna ute o solen. En massa bad o bus har det blivit =)

Idag är det Onsdag och jag har varit på dagis igår och idag o det har varit roligt. Saknar ju Saga som en tok när jag inte är på dagis. Jag skulle ha varit ledig med Mamma i Tisdags men valde arr gå på dagis ändå eftersom Mamma o Bobbas va tvungen att tillbringa dagen i morfars garage för att fixa våran bil =)

Idag när Mamma o Thilo hämtade mig på dagis tog vi bussen till Ica o storhandlade lite. Mamma köpte en MASSA mat och så fick jag en Barbie Bok och en barbie film =) Min Mamma är BÄST!!! =)


Nu på eftermiddagen har jag lekt med Cleo men nu är det dags att göra sig klar för sängen. Dagis imorgon igen. Men jag behöver bara gå kort dag eftersom Mamma ändå är hemma med Thilo.

Natti Natt på er

<3 Puss Puss <3

Förskolansdag =)

Jag fick vara hemma från dagis idag oxå eftersom jag hade feber igår när jag skulle sova =(
Men vi har ju haft super duper bra väder idag, Det ha varit så varmt att jag faktiskt har invigt mina nya sommar kläder som jag fick av Pappa =)
På förmiddagen va vi ute o lekte lite och Mamma började måla på sin hylla =)
Eftersom Bobbas jobbar natt även denna natt så fick jag följa med Mamma på jobbet idag igen, det va lite roligare idag eftersom det inte va lika lång tid vi skulle vara där. Det blev ju bara 2 timmar idag.
Vi lyckades vara klar till klockan 5 idag o det va ju bra eftersom vi skulle på förskolansdag idag o så skulle vi ju hämta Thilo som hade varit på dagis hela långa dagen.
Det va roligt att komma upp på dagis o få leka lite med Saga =) Vi gungade o sprang runt o så pysslade vi lite =) Det fanns jätte mycke olika saker att göra men det bästa va att träffa min Saga =)

När vi kom hem hann jag bara leka med Cleo en pytteliten stund eftersom klockan va mycke =(
Nu är det sängen som gäller. Imorgon ska jag på dagis o busa en stund. Mamma kommer tidigt o hämtar oss. Men vi måste dit eftersom Bobbas måste få sova när han kommer hem. Men sen så får vi vara hemma o busa =) =)
Natti Natt på er
<3 Puss Puss <3






En helg med Pappa =)

I Torsdags kom min pappa o hämtade mig =) Ååååh som jag hade längtat efter det ska ni veta. Jag kunde bara inte sluta tjata om att få åka.
Från börja tyckte jag att det va lite tråkigt eftersom vi inte skulle vara i Östersund =( Jag har ju fått ett nytt rum där som jag inte fick se. Men efter vad denna helg har bkudit på så är jag inte ett dugg ledsen över det längre =)

Jag har ju nämligen fått busa med mina kusiner hela helgen o det har ju verkligen varit hur roligt som hellst. Farmor har gjort i ordning ett lekrum hemma hos dom o det har hon fyllt med mängder av leksaker som jag o Wille lekt med =)







Vi har även varit på marknad där vi fick åka karuseller o massa annat spännande =)







Det har verkligen varit en super duper bra helg och den avslutades med att Jag, Pappa, Mamma, Bobbas och Thilo tog en sväng inne på Birsta där Pappa köpte lite kläder till mig och sedan åt vi tillsammans på Max.
Pappa följde även med oss hem en sväng för att umgås o för att hälsa på våran granne som Pappa känner =)


Det här fick jag av Pappa =) Tok fint nu när det börjar bli sommar =)




Vidare till veckan som är nu =)

I Måndags va jag på dagis o busade med alla kompisar. Jag ville inte alls gå från början. Jag gillar ju inte dagis längre =( Men när jag väl kom dit så gick det super bra =)

Natten mot Tisdag väckte jag Mamma mitt i natten med panik. Hade JÄTTE ont i halsen o jätte konstig o jobbig hosta plus att jag hade närstan 40 graders feber =(
Men på morgonen när jag vaknade va jag pigg som en lärka. Hade fortfarande feber men inte lika ont i halsen o knappt någon hosta =) Jag fick vara ute o leka hela dagen trots feber eftersom det va så himla fint väder ute =)

Onsdag är det idag o eftersom jag hade feber igår så fick jag vara hemma idag oxå =) När Mamma kom hem från jobbet gick vi ut o lekte i sandlådan en stund, Jag o Mamma byggde sandslott o Thilo trampade sönder dom =(
Jag fick följa med Mamma på Bageriet när hon skulle dit o jobba eftersom Bobbas jobbar natt, Thilo fick vara hemma hos Enya o leka han.
Men jag har haft roligt på Mammas jobb idag, Lena som bakar alla tårtor va kvar hela eftermiddagen idag o jag fick hjälpa till med en massa saker o jag fick titta på henne när hon gjorde gobitar o hon tyckte det va roligt med alla mina roliga frågor =)

När vi kom hem va jag med Cleo en liten stund men sen gick jag in o badade med Thilo istället =)




Nu är det sova dags =)

Natti Natt

<3 Puss Puss <3

Veckan

Ja ni, Som vanligt så slarvar jag med skrivandet :(

Men det är ju faktiskt så att jag inte gör nå speciellt på dagarna så därför har jag ju inte så mycke att skriva heller.

Jag har varit ute o busat massor såklart. Det är ju sååå roligt att cykla o ha picknick o allt annat skojj man kan göra nu.

Dagis har det inte blivit mycke av den senaste tiden, men det har jag faktiskt inget mot eftersom jag inte vill vara på dagis. Dom bara skriker o slåss där så det är inte nå roligt alls =(
Men anledningen till att vi har varit hemma mycke är för att Thilo fick magsjuka förra Tisdagen o har varit dålig i en hel vecka nu =( Stackars lillebror.

Men jag blir ju som vanligt inte sjuk jag så jag har busat med mina kompisar på dagarna o haft det hur bra som hellst =)


Minns ärligt talat inte om jag gjort nå speciellt i veckan, Men jag får väll berätta om igår o idag då iallafall =)

Igår va jag faktiskt inne hela långa dagen =) Kännde inte alls för att vara ute o leka med nån kompis. Jag tittade på en massa filmer o lekte på rummet istället =) På kvällen hade jag, Mamma o Thilo mys kväll. Det blev film o Popcorn =) Bobbas jobbade natt så mamma ville ha nån att umgås med =)

Idag har jag oxå varit hemma =) Fick välja om jag ville gå på dagis men det ville jag ju inte så jag fick vara hemma =) Vi har varit ute lite o lekt med Enya och Albin o det va roligt. Efter det gick jag, mamma, Cleo och Thilo på kiosken o vi fick köpa lite gotta =) Mamma är snäll hon =) >>>>>>>>När vi va påväg från kiosken såg Mamma att Morfars bil stog utanför pizzerian så hon ringde honom o kollade vad han hade för sig o då va Morfar precis påväg hem från jobbet o skulle hämta sin bil där så vi väntade på honom så vi kunde säga hej =)
Sen lekte jag o Cleo på rummet en stund innan vi gick hem till henne o badade o sen va det faktiskt dags för sängen.

Så God natt på er alla.
Imorgon blir det dagis även fast jag inte vill det =(
Mamma ska jobba o Bobbas jobbar ju natt så han kommer vilja sova imorgon på morgonen. Men han kommer o hämtar oss när vi sovit klart som tur är =)

Natti Natt

<3 Puss Puss <3


Tjohooooooooooo

Haha

Ja ni mig är det full fart på dygnet runt som vanligt, Hehe. Nä jag skojja bara jag sover ju på nätterna men på dagarna har jag fullt upp hela tiden.

Synd bara att jag hatar allt o allt är tråkigt eller äckligt eller helt enkelt fult. Ja jag vet inte va det är men jag har väll helt enkelt bara en sådan period just nu. Haha
Till o med dagis är blääää. Dom bara skriker o lever om hela dagarna o det är sååå jobbigt tycker jag.
Men men, imorgon ska jag dit iallafall. Mamma tror att jag kommer tycka att det är roligt att leka med dagis kompisarna. Men vi får väll se.


Men strunt i det nu, Jag skulle ju berätta vad jag har gjort i helgen ju.
Morbror Fredrik har varit hos oss hela helgen o det gillar jag ju såklart =) Han är bäst!!
På lördagen va vi hem till Morfar, Sara o Oliver o åt mat o åkte traktor. Thilo gillade inte traktorn men jag tyckte det va spännande och jag fick till o med styra den själv. Häftigt!!


Dålig bild men det duger, Mamma hade som vanligt inte kameran med sig så hon fick använda telefonen.


Sara hade städat i deras bod o hittat lite saker som hon inte ville ha kvar men hon tyckte att Mamma skulle kika på det. Det slutade med 2 par skridskor, ett par pjäxor, lite filmer till mig och 2 picknick korgar.
Ni kan ju bara gissa vad jag gjorde på söndagen efter att vi varit på Birsta med Fredde.
Jag packade såklart ihop saft o bullar o bjöd med mig Cleo på en picknick i lekparken =) Mysigt värre =)

På Birsta åt vi frukost på äckliga Ikea där dom bara jhar äcklig mat. (Jag åt så det stod ut genom öronen)
Vi va även in på jätte tråkiga Ikea (Där jag köpte 4 rosa fina lådor)
Sen gick vi på tråkiga Birsta o tittade på fula kläder (Jag tittade på allt o ville ha allt o allt va sååå fint)

Ja ni det va min helg det plus en massa mera tok, bus o lek =D

Idag har vi varit ute mest hela dagen. Mamma har jobbat nästan hela dagen o det tycker jag inte om.
Men vid 4 tiden så åkte jag, Bobbas och Thilo till Mamma på jobbet där vi fikade lite medans vi väntade på att Mamma skulle sluta =)

Nu ha jag precis badat o duscha o ska ta o krypa ner i sängen o kika på en av dom nya filmerna.
Imorgon ska jag ju på dagis så det är bäst jag sover, så jag orkar med dagen =)

Sov Gott

<3 Puss Puss <3





Jätte länge sedan nu

Ja nu va det länge sedan jag uppdaterade men jag har så dåligt med tid förstår ni. Jag är ju på dagis på dagarna o sen är jag ute o busar tills det är dags att sova.

o Hur ska jag nu komma ihåg vad jag gjort dom senaste verckorna???

För nån helg sedan så åkte jag o Thilo till Mormor o Mats iallafall o där hade vi det hur bra o roligt som hellst. Jag tycker att det är jätte roligt att vara där =) Vi va där från Fredag till Söndag.
På söndagen så skulle Mormor o Mats till Sundsvall så då körde dom oss hem, Men efter vägen så kom jag på att jag ville hälsa på Emma, Mormor ringde till Mamma o frågade om det va okej att dom körde mig dit istället o det va det ju såklart =)
Där lekte jag med Emma o Hennes kompis hela dagen o ända fram till middags tid. Super roligt hade vi =)

Sen har det väll mest varit dagis o ute bus med alla kompisar som vanligt. Filippa har varit hemma mycke oxå så jag har lekt med henne en hel del. o så ha ju Sol, Ludde o Lukas varit hemma så jag har busat massor med dom oxå =)

Lite bilder kanske :D




Filippa




Sähär ser vårfina barn ben ut =)


Gungar med Ludde o Sol =)






Sen har vi ju även varit på Majbrasa =) Det va en pytteliten brasa men lika spännande va det ändå o jag fick träffa jätte många av mina kompisar som va där plus att jag fick en massa saft o kakor =)
Den natten fick jag även sova hemma hos Cleo o det va mysigt, Jag o Cleo sov i deras vardagsrum eftersom Cleos syster oxå hade en kompis där som skulle sova över =)



Sen måste jag ju berätta om idag oxå.
Fyyyyy va jobbigt det va att kliva upp imorse, Mamma väckte mig klockan 6 imorse o sa att det va dags för dagis. Men hallå mitt i natten kan man ju inte gå på dagis tyckte jag men jo det skulle jag visst.
Lite roligt va det väll att jag skulle få vara på min gamla avdelning på morgonen o dessutom så skulle Thilo vara med där. Men jag va ändå JÄTTE trött.
Sen fick jag vara på dagis ända fram till klockan 3 då Bobbas kom o hämtade oss, En LÅÅÅÅÅÅÅNG dag har det varit o många fler kommer dom bli eftersom både Mamma och Bobbas jobbar nu.
Dagarna kommer troligtvis bli ännu längre och o jag kommer inte hinna träffa Mamma något alls =( = (=(
Jag tycker inte alls att det är nå roligt.

Men nu är det dags att sova så jag kanske är lite piggare imorgon när Mamma väcker mig.

God Natt På Er

<3 Puss Puss <3





RSS 2.0