Dollar Store!

Hej hopp på er!

Semester är bra härligt det =) Jag fick sova så länge jag ville, ingen som tjatade upp mig ur sängen o klädde på mig, ingen som tjatade iväg mig på dagis. Bara lugnt o skönt och jag kunde kliva upp när jag ville o sätta mig o soffan o titta på barnprogram tills alla andra vaknade =)

Men o det är ett stort MEN!! Jag har haft lite tråkigt idag eftersom alla mina kompisar är borta =( Filippa hos sin Pappa, Cleo hos sin Pappad, Sol hos sin Mamma ja ni ser ingen är hemma o leker med mig =(

Men vi tog en tur på Dollar Store och City Gross iallafall. På Dollar fick jag köpa en söt blomma, Hårspännen och en sån där fin maskerad mask som fina flickor har på maskerad. Förstår ni vad jag menar?? Den är lila med glitterpaljetter och sen har den fjädrar upptill som står rakt upp. Ska se om jag kan få bild på den imorgon =)

På Citygross köpte Mamma en glassmaskin så imorgon ska hon prova göra glass i den =)

Ja ni vad har jag gjort mer idag förutom att surra som en toka?, Jo jag har fyllt Mammas telefon med en massa spel som jag även har spelat hela eftermiddagen =)

Tog ett bad med Thilo oxå så vi blev rena o fina =) I Badkaret satt jag o sjung "Botten upp o resten i håret". Mamma tyckte allt att jag va lite tokig då. Men min Morbror Mattias han sjung (Skrek) den hela dagen och förmodligen natten när han tog studenten så då måste det väll vara okej att jag oxå sjunger den?

Nu på kvällen har jag tittat på film och spelat på telefonen, men nu ska jag soooova så jag orkar med att ha tråkigt imorgon igen =(



Haha kolla in stilen när jag spelar då =)



<3 Puss Puss <3

Tröttis =(

Ja ni idag när Mamma väckte mig ville jag verkligen inte alls kliva upp =( Fy så trött jag va.
Men Mamma tyckte jag fick skylla mig själv eftersom jag vägrade sova igår kväll, Jag sprang upp o ner o upp o ner o bara bråkade o tjurade.

Så halv 7 bar det av till dagis o där har jag varit o busat hela långa dagen till klockan 17 då Bobbas kom o hämtade mig. Jag har haft roligt på dagis trots att jag va så trött.
Filippa kom förbi på dagis o sa hej till mig oxå. Hon fick cykla upp till mig för att säga hej =) Det va roligt tycker jag.

Efter dagis har jag hunnit leka lite med Filippa och hennes syster hemma hos dom o det är alltid lika roligt.




Mamma har varit o fyndat idag igen. 15kr paret =) Kanske inte världens snyggaste men klart värda 15kr =)
Tack Mamma för dom =)


Nä nu ska jag ta o krypa ner i sängen, Ny duschad o fin =)

<3 Puss Puss <3



Midsommar =)

Japp vi hoppar vidare till Midsommar =) Jag är verkligen jätte dälig på att skriva o ännu sämre på att komma ihåg allt roligt som jag tänker att jag måste berätta för er =(

Men men vi kör på lite bilder  iallafall =)



I Torsdags packade vi ihop oss o begav oss till Graninge =) Jag, Mamma och Thilo tog bussen upp till Mormor och Mats =) Bobbas körde oss in till stan när han skulle åka o jobba så vi fick sitta på navet o vänta i en hel timme innan bussen kom. Men Mamma köpte glass till oss och Thilo fick en milkshake. Både jag o Thilo blev helt sjögröna så Mamma höll på att bli tokig på oss. Men tillslut så kom äntligen den lila bussen så vi kunde gå ut och packa in oss i den =)

Vi satte oss längst bak så vi skulle få så mycke plats som möjligt men det gick ju inte så bra för när vi kom upp på tågstationen så blev bussen överfull =( Men men det gick ju ändå. Fast jag hade jätte svårt att sitta still =(

Men tillslut va vi framme i Graninge o där stog Mormor o väntade på oss =)

När vi kom hem till Mormor så va Nellie, Emelie och Emma redan där så jag drog iväg o busade med dom direkt =)


Emelie lagar mat =)


På Fredagen va det dags att fira Midsommar =) Det plockades blommor, lektes lekar, busades, byggdes barkbåtar, busades mer, Badades och åts en massa god mat o annat =)
En riktig kanon dag va det =)
















Min fina båt =)


Den vinnande båten i kreativaste båten blev Mammas =)


Thilos Båt =)

Efter utställningen av båtarna där alla får berätta om sin tanke va det dags för självaste racet i ån =)


Här startar vi =)


o här är mål =)


Alla påväg ner till tävlingen =)




Det är nästan mest spännande att kika på alla när dom ska balansera ut på stockarna, Haha
Men alla klarade sig iår oxå =)


Kameran fick fnatt men vi vet alla att det va......


Jonas båt som vann =) O det lär vi få höra i ett helt år, Haha =)


Båtinsamlaren Nelli ramlade i när hon skulle rädda sin och Emmas fina båt, Haha
Vi tänker ju på miljön i Graninge så vi kan ju inte låta båtarna åka iväg ner i ån inte.


Sen blev det mera bad =) (Vet dock inte vilken av dagarna denna bild kommer ifrån, Haha)


På Söndagen innan det va dags att åka hem så byggda Mats en gunställning åt oss =) Nu är det bara Mammas bygga kvar, men eftersom Mamma varit sjuk o det fattades virke så ha hon inte kunnat göra klart sandlådan till oss. Men nästa gång så ska den göras färdig =)


Helgen har bestått av en massa roliga saker. Jag har nog inte haft tråkigt en enda sekund om jag ska vara ärlig.
Jag ville inte alls åka hem när det va dags att åka, Jag ville så gärna stanna men det gick ju inte eftersom Mormor o Mats jobbar =( O Mamma o Bobbas skulle ju hem o jobba dom med =( Men Mamma ha lovat att vi ska åka upp snart igen.

Måndag o Tisdag har jag fått vara hemma o lekt med Filippa =) Det har varit roligt det med och jag har knappt visat mig hemma på dagarna.

Imorgon är det dags för dagis igen =( 3 långa dagar på dagis, Jag gillar inte alls att börja halv 7 på morgonen och dessutom måsta gå på polstjärnan tillsammans med Thilo. Han låter ju inte mig leka själv, Han bara sliter o drar i allt jag gör =( Men Mamma har pratat med fröken om det så dom ska försöka roa Thilo med annat så att jag får leka själv =)
3 dagar på dagis o sen har jag semester i 2 veckor med Mamma =) Sååååå skönt o roligt =)



Ja just det ja, Mamma va iväg med Sara och Oliver o fundade lite idag på Handelshuset.


Overall till vintern för bara 100 kr =)


10 kr =) Denna är dock lite stor men Mamma kunde såklart inte låta bli när den kosta 10 kr, Haha

Efter det så bjöd Morfar och Sara på Pizza hemma hos oss =)


Men nu ni fick ni ett låååååååångt inlägg och jag är helt slut, så nu tar jag o kryper ner i sängen.

God Natt på er

<3 Puss Puss <3


Drakborgen =)

Världens bästa Mamma tog med oss på dakborgen idag på våran lediga dag =)








(Extremt dåliga mobilbilder men de bjuder jag på)

Vi har haft en super rolig och bra dag där =)

På eftermiddagen ha jag lekt med Cleo och Filippa o nu är det dags att sova eftersom det är dagis tidigt imorgon.

Natti Natt

<3 Puss Puss <3

Studenten och Graninge Myyyys =)

Ja vi hoppas över en vecka o klampar in på helgen som precis paserat =)

I Fredags kom Fredrik o hämtade oss på Morgonen, O han hade Louise med sig oxå även fast hon först inte skulle följa med. Men jag tyckte det va super kul att hon va med =)
Iallafall så åkte vi med dom upp till Sollefteå, där vi mötte upp Mormor o Mats o alla andra som skulle vara med o fira Mattias som tog studenten =)








Tjuvade bilderna från Moster Sandras blogg eftersom Mamma inte kunde ta några egna. Hon hade fullt upp med att jaga olydiga Thilo, Haha

När vi hade mött upp Mattias o han hade åkt färdigt i lastbilen så åkte vi till Graninge där det bjöds på mat o tårta =)

När Mattias åkte tillbaka till stan åkte vi hem till Mormor o Mats o där väntade en stooooor studsmatta på mig =)
I den har jag, Emelie, Emma och Nellie hoppat en hel del. Jag Älskar att vara hemma hos Mormor o Mats. Allra hellst när alla andra oxå är där för då har jag nån att leka med och det finns så mycke att göra där o jag får göra nästan vad jag vill. Haha =)

På lördagen firade vi Nellie som fyllde år =) Då blev det tårta med jordgubbar o hon fick lite paket =)
Efter det åkte alla tjejer hem =( 7

Men jag hade ju fullt upp ändå. För samma kväll va det ju dags för fisketävling. Vi åkte båt ut till en liten ö där vi tävlade om vem som fick mest fisk på 45 minuter.
Tråkigt nog så fick jag ingen fisk men jag fick ett tröstpris ändå bara för att jag är sååå söt =) En kortlek tog jag =) Efter tävlingen grillade vi lite korv och jag o Thilo gungade i en "Soffgunga" som fanns där =)









Ja det va lördagen det =)



På Söndagen va de dags att åka hem till sundsvall igen. O vi hade sån tur att Mormor o Mats körde oss hem så vi slapp åka den sena bussen.
Vi passade även på att fixa lite saker i Birsta o jag fick leka i det stora lekrummet på IKEA =)


Jag fick ett jätte snyggt linne och strumpor. Bilden visar inte linnets rätt färg =( Det är sådär riktigt lysande gult igentligen. Jätte häftigt är det =) TACK Mormor för det=)



Ja ni det va helgen det och idag är det Måndag och jag har varit på dagis från 9 på morgonen till halv 6 på eftermiddagen. Första gången jag har varit så länge på dagis. Men det gick ju bra det med. När Mamma kom o hämtade oss så satt vi ute i solen o åt glass. Det va bara jag, Thilo och 2 fröknar kvar =)

Hemma har jag lekt med Cleo och Sol, Först fick jag och Thilo äta pannkaka ute i solen o sedan fickade vi bulle med Cleo och Sol =)
Sen gick vi in o lekte en stund på mitt rum. Det blev ingen lång stund eftersom Thilo skulle sova. Men jag fick gå ut o leka en liten stund tills Thilo somnat =)

Men nu är det sängen som gäller. Imorgon är vi ledig från dagis o Mamma ska ta med oss på något roligt. Jag vet inte vad men Mamma tror att jag kommer gilla det =) 


Natti Natt på er

<3 Puss Puss <3

Fredags Myyyyyyyyyyyyyys!!!

Freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedag idag o det betyder ju såklart att vi va tvungen att åka på Ica o köpa lite Fredags Myyyyys =) =)
Men vi kanske ska ta allt från början, Haha
Igår och Idag har jag varit hemma från dagis =) Jag hade ingen lust alls att gå dit och eftersom Mamma ändå har varit hemma med Thilo så va ju inte det nå problem för mig att vara hemma.
En massa bus ute har det varit som vanligt o lite lek med Cleo.
Men idag har jag faktiskt fått vara med Mamma hela dagen eftersom Cleo har varit borta hela dagen =( Men jag Mamma och Thilo har varit ute o lekt lite o så har vi varit barnvakt till Enya och Theo en stund.
Sen har Mamma städat hela lägenheten o då har jag tittat på tv, spelat tv-spel och lekt med Thilo =)
O dagen avslutades med en sväng till Ica för att köpa lite Fredags mys o när vi kom hem bakade vi även en kaka =)
Men nu ska jag ta o krypa ner i min säng o sova lite, för imorgon ska Jag, Mamma och Thilo åka till stan för att hälsa på Morbror Fredrik i hans nya lägenhet =)
O förhoppningsvis vaknar jag utan min dumma förkylning imorgon. För den gillar varken jag eller Mamma.
Natti Natt
<3 Puss Puss <3





RSS 2.0