Soooool =) =) =)


Sol, Jag och en liten Thilo som inte hade tid att vara med, haha





Hej hej på er Allihop =)

Bilderna som ni ser här ovanför tog Mamma i Söndags när vi va ute o lekte hela långa dagen =) Sol o alla hennes syskon va hemma oxå så det blev extra roligt. O jag tror minsann att jag gillar hennes bror lite extra, Haha =)

Igår va det Måndag o Mamma jobbade 2 gånger plus att hon skulle till Farmor Alvas hus o titta lite så hon kom hem jätte sent. O när hon kom hem hade hon en massa saker med sig =) Lite smått o gott till mig fanns det i lådorna oxå =) Jag fick en jätte fin tavla oxå, ska be Mamma knäppa kort på den så ni får se. Den är helt klart den finaste tavlan som finns =)

Idag är det Tisdag o Jag har varit på dagis o busat. Efter dagis ville jag gå till Saga men det gick inte så bra det inte eftersom hon skulle va med sin Pappa, Men på torsdag gick det kanske bra =)
Så istället för Saga har jag lekt med Cleo och Willma =)
Mamma har även varit o bytt mins stövlar igen, Vi har nu bytt dom 4 gånger. Så nu fick jag stövlar från en annan äffär o får jag säga det själv så är dom här helt klart snyggast av alla =)

Men nu är det kvällen o det är dags att sova. O så hoppas jag att all snö är borta imorgon när jag vaknar. För jag hatar snö just nu. Jag vill ju ha sommar ju.


Natt natt på er =)

<3 Puss Puss <3

Dagen idag =)

Åh vad jag gillar att det börjar bli varmare ute, Synd bara att Mamma ogillar att jag klär av mig när jag är ute =( Hon tycker att det är för kallt ute för att vara utan jacka o sådant. O allra hellst för mig som måste hållas varm som doktorn sagt =( så himla orättvist tycker jag att det är.

Idag har jag lekt med Cleo hela dagen, vi har varit både ute och Inne o haft jätte roligt. Mamma har jobbat hela dagen hon o det ogillar jag jätte mycke =( Men jag har ju haft fullt upp ändå.

När Mamma kom hem från jobbet åkte hon och jag till Ica med bussen för att handla lite mat o sånt. Mamma hade även tagit med sig mina pengar som jag fick på mitt barnkalas =) Så nu har jag 2 nya filmer och en våningssäng till mina små barbie dockor plus att det va 2 små dockor med =) O så blev det såklart lite godis till det oxå =) Kanon bra =)

Hemma ha jag fått dela med mig av mitt godis till Thilo som blev jätte förtjust i min godis spray. Han bara skriker hela tiden tills han får smaka, Haha

Nu ska jag krypa ner i sängen o kika på mina nya filmer =)

Sov gott

<3 Puss Puss <3

Påsken =)

Tjo Hej på er =)

Nu har det äntligen varit påsk och jag har fått vara hos Mormor o Mats =)
Vi åkte upp mitt på dagen i Fredags o när vi kom fram så va alla andra som skulle dit redan på plats. Dom satt vid bagarstugan o skulle precis grilla lite lunch =) Korv med Bröd blev det o det va jätte gott.
Sen lekte o grejjade jag o Emma tills det va dags att sova. Jag somnade på Mormors soffa jag.

Lördagen va det äntligen påskafton o dagen bestod av samma saker som dagen innan. Vi va ute o myste o grillade lunch ute. Hamburgare åt vi då.
Lagom till lunchen så kom även Sandra, Henke och min nya söta kusin William =) Jag fick ett paket av dom eftersom jag har fyllt år och dom kunde inte komma på kalaset.


Det här fick jag. Visst är den fin?


Sen va det lek o bus hela lördagen med Emma tills jag ännu en gång somnade på Mormors soffa, Haha =)


Påskkärringen kom även på besök o hade ett stort ägg med godis i till mig =)




Söndagen va det dags för mig att åka till Farmor o det har jag oxå längtat massor till. Mamma, Bobbas o Thilo körde mig till Långsele o när vi kom dit va det bara Farmor som va hemma. Farfar hade gått för att hälsa på sin Mamma o Hilda, Helen och Robin hade åkt till Edsele så jag fick lite egentid med Farmor. Mamma han inte ens åka innan vi va i full gång med Barbie sakerna som Farmor hade rotat fram till mig =)

Sen kom alla hem och så kom även Hanna, Emil, Wille och Hilma till Långsele o busa =) Hur kul som hellst hade jag, Det va till o med så roligt att jag valde att stanna kvar o sova hos dom =)


Det här är 2 set av kläderna jag fick av alla i Långsle =) Jag har använt det 3:dje så det ligger i tvätten nu så det få ni kanske se en annan gång. Det är iallafall en rosa tunika med dalematiner på och så är det vita leggins med svarta prickar på till =) Jätte fina kläder =)


Måndagen va det dags att åka hem så jag fick åka med Helen o Robin till Viksmon där Mamma o Bobbas mötte upp oss så att jag fick åka med dom hem till Sundsvall.
När vi kom hem han jag inte ens innan för dörren inna jag drog iväg till Cleo för att leka =D




Ja det va Påsken det =) Jag har haft en kanon bra påsk =)

Nu har jag varit på dagis i 2 dagar o det är ju lika roligt som alltid. På eftermiddagarna och kvällarna har jag lekt med Cleo som vanligt =)

Men nu ska jag krypa ner i sängen o sova.

Natti Natt

<3 Puss Puss <3

En braig dag =)

Ja idag började jag min dag på dagis men massa bus o påskfirande. Fröken hjälpte mig med sminket när jag kom dit eftersom Mamma jobbade o Bobbas inte kan, Haha.

Mamma hämtade mig på dagis och då fick jag ta hemmina fina påsk saker som jag har gjort o väl hemma så bytta vi lite kläder bara o sen gav vi oss av till Mammas jobb på Alnö Bageri.
Jag lyckades tjata till mig att få följa med dit idag igen. Det är sååå roligt =)

Efter jobbet kom Bobbas o hämtade oss o så åkte vi hem till Morfar, Sara och Oliver. Där blev vi bjuden  på 3 rätters middag o det va gott det =)

Efter maten så fick jag gå på skattjakt eftersom påskharen hade varit och lämnat en liten skatt till mig och Thilo.
Men först fick jag följa en massa ledtrådar på lappar som Oliver läste för mig =)

påskharen hade lämnat ett ägg med massa godis i och så fick jag såp bubblor och ett set till mitt Barbie kök, det va en mixer med tillbehör för att göra goda drinkar o sådant med en massa frukt o gott =)

En kanon dag har jag haft med andra ord och imorgon blir nog inte sämre för då ska jag ÄNTLIGEN få åka till Mormor o Mats =) Åhh vad jag längtar.

Så för att det ska bli imorgon nångång så tänker jag gå o sova.

Natti Natt
<3 Puss Puss <3

Disco Kalas =)

Ja ni i år har jag ju fått ha mitt allra första barnkalas =)
Disco kalas blev det såklart och jag hade jätte roligt =)


Vi började kalaset med en massa glass =)










Haha, Skulle visa att min tunga blev alldeles blå av Mammas maränger =)


Dansa Dansa =)


Nellie och Emma va så snäll så dom hittade på en massa roliga dans lekar med oss =)


Cleo vann hela havet stormar =)


Jag gillar att sitta på golvet o snurra när jag dansar, haha =)


Vi hade verkligen jätte roligt och jag är super nöjd med mitt kalas =)




Det här fick jag av Whilda =) Det är en soffa, Bärbar dator, telefon, böcker och söta kanin tofflor =)


Det här superfina sminksettet fick jag av Saga =)



Det här fick jag av Emma, Nellie och Emelie =)


Den här fick jag av Cleo så att jag kan köpa nå fint själv =)


Dom här fick jag av Rasmus =)


Och det här fick jag av Alex och LillTindra =)

Jätte mycke roliga och fina saker har jag fått och jag tackar er alla för dom =)


<3<3<3




RSS 2.0